HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
root > uioption.py açılır
Aratılır ;
Kod:self.cameraModeButtonList.append(GetObject("camera_long"))
ve altına eklenir ;
Kod:self.cameraModeButtonList.append(GetObject("camera_uzak"))
Aratılır ;
Kod:self.cameraModeButtonList[1].SAFE_SetEvent(self.__OnClickCameraModeLongButton)
ve altına eklenir ;
Kod:self.cameraModeButtonList[2].SAFE_SetEvent(self.__OnClickCameraModeUzakButton)
Aratılır ;
Kod:def __OnClickCameraModeLongButton(self): self.__SetCameraMode(1)
ve altına eklenir ;Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kod:def __OnClickCameraModeUzakButton(self): self.__SetCameraMode(2)
root > uisystemoption.py açılır
Aratılır ;
Kod:self.cameraModeButtonList.append(GetObject("camera_long"))
ve altına eklenir ;
Kod:self.cameraModeButtonList.append(GetObject("camera_uzak"))
Aratılır ;
Kod:self.cameraModeButtonList[1].SAFE_SetEvent(self.__OnClickCameraModeLongButton)
ve altına eklenir ;
Kod:self.cameraModeButtonList[2].SAFE_SetEvent(self.__OnClickCameraModeUzakButton)
Aratılır ;
Kod:def __OnClickCameraModeLongButton(self): self.__SetCameraMode(1)
ve altına eklenir ;Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kod:def __OnClickCameraModeUzakButton(self): self.__SetCameraMode(2)
root > constinfo.py açılır
aratılır ;
Kod:CAMERA_MAX_DISTANCE_LONG = 3500.0
ve altına eklenir ;
Kod:CAMERA_MAX_DISTANCE_UZAK = 10000.0
hemen altında ;
Kod:CAMERA_MAX_DISTANCE_LIST=[CAMERA_MAX_DISTANCE_SHORT, CAMERA_MAX_DISTANCE_LONG]
şu şekilde değiştirilir ;Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kod:CAMERA_MAX_DISTANCE_LIST=[CAMERA_MAX_DISTANCE_SHORT, CAMERA_MAX_DISTANCE_LONG, CAMERA_MAX_DISTANCE_UZAK]
locale > locale_interface.txt açılır
aratılır ;
Kod:OPTION_CAMERA_DISTANCE_LONG Uzak Mesafe OPTION_CAMERA_DISTANCE_SHORT Kısa Mesafe
ve şu şekilde değiştirilir ;Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kod:OPTION_CAMERA_DISTANCE_SHORT Kısa M. OPTION_CAMERA_DISTANCE_LONG Orta M. OPTION_CAMERA_DISTANCE_UZAK Uzak M.
uiscript > systemoptiondialog.py açılır
aratılır ;
Kod:camera_long
kod dizini altına eklenir ;
Kod:{Kod:"name" : "camera_uzak", "type" : "radio_button", "x" : 110+120, "y" : 135, "text" : uiScriptLocale.OPTION_CAMERA_DISTANCE_UZAK, "default_image" : ROOT_PATH + "Middle_Button_01.sub", "over_image" : ROOT_PATH + "Middle_Button_02.sub", "down_image" : ROOT_PATH + "Middle_Button_03.sub", [CENTER] },[/CENTER]
Son hali şu şekilde olacak;
Kod:{Kod:"name" : "camera_short", "type" : "radio_button", "x" : 110, "y" : 135, "text" : uiScriptLocale.OPTION_CAMERA_DISTANCE_SHORT, "default_image" : ROOT_PATH + "Middle_Button_01.sub", "over_image" : ROOT_PATH + "Middle_Button_02.sub", "down_image" : ROOT_PATH + "Middle_Button_03.sub", }, { "name" : "camera_long", "type" : "radio_button", "x" : 110+60, "y" : 135, "text" : uiScriptLocale.OPTION_CAMERA_DISTANCE_LONG, "default_image" : ROOT_PATH + "Middle_Button_01.sub", "over_image" : ROOT_PATH + "Middle_Button_02.sub", "down_image" : ROOT_PATH + "Middle_Button_03.sub", }, { "name" : "camera_uzak", "type" : "radio_button", "x" : 110+120, "y" : 135, "text" : uiScriptLocale.OPTION_CAMERA_DISTANCE_UZAK, "default_image" : ROOT_PATH + "Middle_Button_01.sub", "over_image" : ROOT_PATH + "Middle_Button_02.sub", "down_image" : ROOT_PATH + "Middle_Button_03.sub", [CENTER] },[/CENTER]
kordinatlarıda düzenlemeniz gerekmektedir.
![]()
![]()
Sisleri kaldırmak için ;
root > constinfo.py açılır
aratılır ;
Kod:FOG_LEVEL0
şu şekilde değiştirilir ;
Kod:FOG_LEVEL0 = 999999.0 FOG_LEVEL1 = 999999.0 FOG_LEVEL2 = 999999.0
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
????
uiscript > systemoptiondialog.py dosyasına bak kod kaymıştır.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
????
yakın ve uzak şeklinde ekli. Ben uzak olanı orta yaptım ek olarak uzak ekledm o daha uzak. İntro çekenler felan oluyor ondan eklemiştimanlamadım bu sistemi zaten ekli yakın uzak hali ile ? değişik olan nedir
hm anladım kardeşim geçen bende yaptım aynısınıyakın ve uzak şeklinde ekli. Ben uzak olanı orta yaptım ek olarak uzak ekledm o daha uzak. İntro çekenler felan oluyor ondan eklemiştim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)