Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Cevaplandı Virüs programı Serverimin exe'sini virüs olarak görüyor ! >>>

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yerebasmaz1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar İyi Geceler ;

Oyuna Serverimin .exe sinden girerken antivirüs programım exe'de bi virüs buluyor ve sonra Exe'yi siliyor , Exe Oluşturma Programını Denedim Fakat Oda "LOG" Hatası Verdi Ve İşe Yaramadı , Yardımcı Olursanız Çok Teşekkür Ederim.

Virüs Programım > Avast Free Antivirüs

Aşağıda Virüsün Resimini Görebilirsiniz...

Çözüm
exeni güvenilir listesine eklersen sorunun ortadan kalkacakdır. bir çok anti virüs programı ikinci pari uygulamaları virüs olarak algılar silmesi gayet doğal yani :)
sana ancak şöyle bir öneride bulunabilirim, cihazına bütün antivirüs sistemlerini tek tek yükleyerek clienti tarattırcaksın ve hangileri virüs olarak algılıyorsa bildirim göndereceksin virüs olmadığına dair. böylece antivirüs programının geliştiricileride senin clientini virüs motorundan çıkaracaklar. tek çözüm yolu bu bana göre tabi başka önerisi olan arkadaşlarda olabilir.

sana ancak şöyle bir öneride bulunabilirim, cihazına bütün antivirüs sistemlerini tek tek yükleyerek clienti tarattırcaksın ve hangileri virüs olarak algılıyorsa bildirim göndereceksin virüs olmadığına dair. böylece antivirüs programının geliştiricileride senin clientini virüs motorundan çıkaracaklar. tek çözüm yolu bu bana göre tabi başka önerisi olan arkadaşlarda olabilir.

Anladım çok teşekkür ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri