- Konular
- 526
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 49s
- Reaksiyon Skoru
- 2,151
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 298
- MmoLira
- 77
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konu İçin Teşekürler.
- Konular
- 173
- Reaksiyon Skoru
- 287
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- 63
- DevLira
- 0
twixmt2 çok yakında ..ikisinide dene tarafını seç xd
- Konular
- 40
- Reaksiyon Skoru
- 85
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Konu İçin Teşekürler.
rica ederim.
twixmt2 çok yakında ..
beklemedeyiz xd
- Konular
- 4,152
- Online süresi
- 1m 12s
- Reaksiyon Skoru
- 1,516
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 373
- MmoLira
- -17
- DevLira
- 0
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 295
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,566
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 302
- MmoLira
- 3,521
- DevLira
- 21
Otomatik Event Yapan Questtir Questin Çalışması İçin Gerekli Ayarlamalarınızı Yapın.
ay_ac vs gibi xd
Fun Kodu
Kod:os.date
Quest
Kod:------ What Dedin Gülüm xD------ -------skype : oquzoffical------ ----------------------------------------------- quest event begin state start begin when letter begin send_letter("Etkinlik Takvimi ") end when info or button begin say_title("Etkinlik Takvimi :") say("") say("Pazartesi: Ay Işığı 15.00 - 19.00 ") say("Salı: Futbol Topu 15.00 - 19.00 ") say("Çarşamba: Mistik Sandık 15.00 - 19.00 ") say("Perşembe: Kostüm Sandık 15.00 - 19.00 ") say("Cuma: Bulmaca Kutusu 15.00 - 19.00 ") say_reward("Özel Eventler;") say("Cmrtsi: Sürpriz Etkinlikler ") say("Pazar: Sürpriz Etkinlikler") say("") wait() send_letter("Etkinlik Takvimi ") end when login begin local saat = tonumber(os.date("%H")) local gun = tostring(os.date("%A")) if gun == "Monday" then if saat == 15 then if game.get_event_flag("ay_ac") == 0 then game.set_event_flag("ay_ac",1) game.set_event_flag("ay_kapa",0) game.set_event_flag("ayisigi",1) notice_all("Ayışığı Eventi 2 saat süreyle başlamıştır.") end elseif saat == 19 then if game.get_event_flag("ay_kapa") == 0 then game.set_event_flag("ay_ac",0) game.set_event_flag("ay_kapa",1) game.set_event_flag("ayisigi",0) notice_all("Ayışığı Eventi sona ermiştir.") end end elseif gun == "Tuesday" then if saat == 15 then if game.get_event_flag("top_ac") == 0 then game.set_event_flag("top_ac",1) game.set_event_flag("top_kapa",0) game.set_event_flag("futboltopu",1) notice_all("Futbol Topu Eventi 2 saat süreyle başlamıştır.") end elseif saat == 19 then if game.get_event_flag("top_kapa") == 0 then game.set_event_flag("top_ac",0) game.set_event_flag("top_kapa",1) game.set_event_flag("futboltopu",0) notice_all("Futbol Topu Eventi bitmiştir.") end end elseif gun == "Wednesday" then if saat == 15 then if game.get_event_flag("sandik_ac") == 0 then game.set_event_flag("sandik_ac",1) game.set_event_flag("sandik_kapa",0) game.set_event_flag("esrarengiz_sandik",1) notice_all("Mistik Sandık Eventi 2 saat süreyle başlamıştır.") end elseif saat == 19 then if game.get_event_flag("sandik_kapa") == 0 then game.set_event_flag("sandik_ac",0) game.set_event_flag("sandik_kapa",1) game.set_event_flag("esrarengiz_sandik",0) notice_all("Mistik Sandık Eventi bitmiştir.") end end elseif gun == "Thursday" then if saat == 15 then if game.get_event_flag("kostum_ac") == 0 then game.set_event_flag("kostum_ac",1) game.set_event_flag("kostum_kapa",0) game.set_event_flag("dressup",1) notice_all("Kostüm Eventi 2 saat süreyle başlamıştır.") end elseif saat == 19 then if game.get_event_flag("kostum_kapa") == 0 then game.set_event_flag("kostum_ac",0) game.set_event_flag("kostum_kapa",1) game.set_event_flag("dressup",0) notice_all("Kostüm Eventi bitmiştir.") end end elseif gun == "Friday" then if saat == 15 then if game.get_event_flag("bilgi_ac") == 0 then game.set_event_flag("bilgi_ac",1) game.set_event_flag("bilgi_kapa",0) game.set_event_flag("kids_day_quiz",1) notice_all("Bulmaca Kutusu Eventi 2 saat süreyle başlamıştır.") end elseif saat == 19 then if game.get_event_flag("bilgi_kapa") == 0 then game.set_event_flag("bilgi_ac",0) game.set_event_flag("bilgi_kapa",1) game.set_event_flag("kids_day_quiz",0) notice_all("Bulmaca Kutusu Eventi bitmiştir.") end end end end end end
ne şimdi bu vede benı nıye etıketledın

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)