mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

[G NPCLİ] 1-105 Süper Özellikli Pvp Server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muttalip333
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikler merhaba , titanmt2 serverimiz 1-105.Sikiller GRANT MASTER olarak başlamaktadır.Siz ruh taşı düşürüp sikilleri PERFECT MASTER yapmanız gerekmektedir. Metin2 pvp serverler genelde ya wslik yada tam emek oluyor biz tam ortasını yapmak için elimizden geleni yaptık ve sizlere böyle bir proje sunduk. Dier pvp serverler gibi kapanma derdi yoktur.Bir bilişim fimasının serveridir herkez oyunumuza davetlidir. Metin2 emek serverler tanıtım sayfalarında reklamlarımız verilmiştir ve her gördüğümüz hitli sitelere reklamlarımız veriliyor sizlerinde yardımı ile yüksek onlinelere çıkabileceğimize inanıyorum.Serverimizde kesinlikle edit item satışı yoktur ve olmayacaktır.Metin2 editsiz pvp serverler denildiğinde ilk akla gelen serveri sizlere sunuyorum.İYİ oyunlar.

âËœ… âËœ… Kendine Güvenenlerin Serveri.. -------------------------------- âËœ… Açılış ( 08.02.2016 ) âËœ… 1 Level Başlangıç 105 Level Bitiş âËœ… %100 Emek Serveri âËœ… 4 Envanter Sistemi Aktif ✓ âËœ… F9 Tuşu ile Uzaktan Ticaret Aktif ✓ âËœ… Beta İtemler Aktif ✓ âËœ… Sorunsuz Kristal Oda ✓ âËœ… Sorunsuz Ticket Sistemi ✓ âËœ… Üst Üste Beceri Kitabı Okunulabilir âËœ… Özel Map Kaldırılmıştır ; âËœ… 105 Levele Kadar Sürgünde Kasılır ✓ âËœ… Pm Okurken Görüldü Sistemi ✓ âËœ… Pm Okurken Kişi Engelleme Sistemi ✓ âËœ… Hızlı Ekipman Sistemi ✓ âËœ… F6 Efsun Botu Aktif ✓ âËœ… Geliştirilmiş Oyun Seçenekleri ✓ âËœ… Onayla Profil Gösterme Sistemi ✓ âËœ… Düello Anında HP/SP Gösterimi ✓ âËœ… Sürgün Basmaları Generalden Düşer âËœ… Karakter Damageleri Eşit ✓ âËœ… Yüzükle Direkt Sürgün 2 Işınlanma ✓ âËœ… Lonca Deposu Aktif ✓ âËœ… Sınırsız Metin Dedektörü ✓ âËœ… Sınırsız Pot ve Cesaret Pelerini ✓ âËœ… Renkli Efsun Aktif ✓ âËœ… Başarılı Başarısız Efekti ✓ âËœ… Duygu Maskesiz Dans Edebilme ✓ âËœ… âËœ… âËœ… Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz âËœ… âËœ… âËœ… Web Site

MLn1aN.jpg

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri