- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
http://www.turkmmo.com/hunk-elym2/3423000-appaloosa-oyun-sonu.html
Yorumu yazıp kitleyerek kendını haklı cıkarma cabasına burunup forumda görev yaptıgın dogrudur.
Oyun sonu mesajına senın yazdıgın yorumu yazıp 1 ay sonra göreceğiz demek veya hesabın kapatılmasını dıle getirmek konu kapatmaya sebepse o kuralı bana göster bakalım ?
Şayet bunu eleştiri niteliğinde anlayacak veya diğer yetkililere kapattıracak kadar hazmedememezlık varsa orası bizi aşar.
Yorumu yazıp kitleyerek kendını haklı cıkarma cabasına burunup forumda görev yaptıgın dogrudur.
Oyun sonu mesajına senın yazdıgın yorumu yazıp 1 ay sonra göreceğiz demek veya hesabın kapatılmasını dıle getirmek konu kapatmaya sebepse o kuralı bana göster bakalım ?
Şayet bunu eleştiri niteliğinde anlayacak veya diğer yetkililere kapattıracak kadar hazmedememezlık varsa orası bizi aşar.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Elym2 Sadece Hunk sunucusundan ibaret değil gereksiz polemik yaratıp bakım sırasında bir gamemasterı meşgul etmeyin.
Ne güzel bırakmışsınız işte yaz da geliyor kendinize biraz vakit ayırmayı deneyin.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Oyuncak arabaya duracell pil takıp az daha fazla oynarım diyenlerden değiliz.
Sıkılıp da Hunk'ta vakit öldürecek kadar delirmedik
Sıkılıp da Hunk'ta vakit öldürecek kadar delirmedik

- Konular
- 42
- Online süresi
- 1h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
Konuyu istesem kendim kapatırdım. Konu Takım Lideri tarafından kapatıldı ve bunu tartışmaya lüzum yok.
Madem bırakma kararı aldınız, forum da konular açıp hâlâ yetkililere laf atmaya da gerek yok. Şimdi oyunla alakanız kalmadıysa, forum da bu bölümde de kalmasın.
Madem bırakma kararı aldınız, forum da konular açıp hâlâ yetkililere laf atmaya da gerek yok. Şimdi oyunla alakanız kalmadıysa, forum da bu bölümde de kalmasın.
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
http://www.turkmmo.com/hunk-elym2/3423000-appaloosa-oyun-sonu.html
Elym2 Sadece Hunk sunucusundan ibaret değil gereksiz polemik yaratıp bakım sırasında bir gamemasterı meşgul etmeyin.
Ne güzel bırakmışsınız işte yaz da geliyor kendinize biraz vakit ayırmayı deneyin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...