romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gereksiz kilit

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Doludizgin28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 324
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doludizgin28

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 4 Ay
Başarım Puanı
22
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

http://www.turkmmo.com/hunk-elym2/3423000-appaloosa-oyun-sonu.html

Yorumu yazıp kitleyerek kendını haklı cıkarma cabasına burunup forumda görev yaptıgın dogrudur.
Oyun sonu mesajına senın yazdıgın yorumu yazıp 1 ay sonra göreceğiz demek veya hesabın kapatılmasını dıle getirmek konu kapatmaya sebepse o kuralı bana göster bakalım ?

Şayet bunu eleştiri niteliğinde anlayacak veya diğer yetkililere kapattıracak kadar hazmedememezlık varsa orası bizi aşar.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Yorumu yazıp kitleyerek kendını haklı cıkarma cabasına burunup forumda görev yaptıgın dogrudur.
Oyun sonu mesajına senın yazdıgın yorumu yazıp 1 ay sonra göreceğiz demek veya hesabın kapatılmasını dıle getirmek konu kapatmaya sebepse o kuralı bana göster bakalım ?

Şayet bunu eleştiri niteliğinde anlayacak veya diğer yetkililere kapattıracak kadar hazmedememezlık varsa orası bizi aşar.

Elym2 Sadece Hunk sunucusundan ibaret değil gereksiz polemik yaratıp bakım sırasında bir gamemasterı meşgul etmeyin.

Ne güzel bırakmışsınız işte yaz da geliyor kendinize biraz vakit ayırmayı deneyin.
Oyuncak arabaya duracell pil takıp az daha fazla oynarım diyenlerden değiliz.
Sıkılıp da Hunk'ta vakit öldürecek kadar delirmedik :cool:

Konuyu istesem kendim kapatırdım. Konu Takım Lideri tarafından kapatıldı ve bunu tartışmaya lüzum yok.

Madem bırakma kararı aldınız, forum da konular açıp hâlâ yetkililere laf atmaya da gerek yok. Şimdi oyunla alakanız kalmadıysa, forum da bu bölümde de kalmasın.

http://www.turkmmo.com/hunk-elym2/3423000-appaloosa-oyun-sonu.html

Elym2 Sadece Hunk sunucusundan ibaret değil gereksiz polemik yaratıp bakım sırasında bir gamemasterı meşgul etmeyin.

Ne güzel bırakmışsınız işte yaz da geliyor kendinize biraz vakit ayırmayı deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri