InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

APPALOOSA Oyun Sonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Doludizgin28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 395
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doludizgin28

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 4 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Serverin açıldığı gunden beri aktifliğini koruyon loncamız yetkililerin yaptıgı önyargılı davranıslardan ötürü son noktayı koymus ve oyunu bırakmıs bulunmaktayız.Bakalım bize "Serverin user kitlesi arttı" diye cevap veren yetkılı 1 ay sonra aynı yorumu baska konuya yazabılecekmı göreceğiz :m10:

Su notuda park edelım konuyu gören ve nerde acık bulup kapatmaya calısacagını dusunenlere burdan selam olsun :cool:

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

İşin komik tarafı oyunu bırakırken de yetkilileri suçluyor sunuz. Ben 1 ay oldu server de gelişme var dedim ve bunun arkasındayım, benle beraber onlarca oyuncu da benle aynı fikirde.

1 ay sonra eğer sıkılıp Hunk'a geri dönerseniz o zaman ne kemik kadrolar olusaçak kendi gözünüzle göreceksiniz. Biz yaklaşık 1 buçuk aydır Hunk sunucusunda düzenli bir şekilde eventlar yapıyoruz. Sıkıntı yaşatan oyunculara cezai işlem uyguluyoruz.

Bunun yanında cezai işlem sadece chatban diyerekten, küfür ve hakareti hiç eksik etmeyen kişileri Sunucularımızdan uzaklaştırıyoruz.

Bir oyun uğruna ana, bacı küfür etmek tamamen psikolji bozukluğundan ve aşırı sinirden kaynaklanıyor. İster ElyM2 olsun, ister LoL veya CS olsun, herhangi bir oyun da KUTSAL olan Anneler olaya katılıyorsa, bu oyun bana zarar veriyor deyip o oyunu oynamaktan vazgeçeceksin.

Doğru yolu bulmuşsunuz demek ki, reel hayatınız da başarılar dilerim.
Doru Yoldasın Mubarek Kılıtle Gıtsın ewq

İşin komik tarafı oyunu bırakırken de yetkilileri suçluyor sunuz. Ben 1 ay oldu server de gelişme var dedim ve bunun arkasındayım, benle beraber onlarca oyuncu da benle aynı fikirde.

1 ay sonra eğer sıkılıp Hunk'a geri dönerseniz o zaman ne kemik kadrolar olusaçak kendi gözünüzle göreceksiniz. Biz yaklaşık 1 buçuk aydır Hunk sunucusunda düzenli bir şekilde eventlar yapıyoruz. Sıkıntı yaşatan oyunculara cezai işlem uyguluyoruz.

Bunun yanında cezai işlem sadece chatban diyerekten, küfür ve hakareti hiç eksik etmeyen kişileri Sunucularımızdan uzaklaştırıyoruz.

Bir oyun uğruna ana, bacı küfür etmek tamamen psikolji bozukluğundan ve aşırı sinirden kaynaklanıyor. İster ElyM2 olsun, ister LoL veya CS olsun, herhangi bir oyun da KUTSAL olan Anneler olaya katılıyorsa, bu oyun bana zarar veriyor deyip o oyunu oynamaktan vazgeçeceksin.

Doğru yolu bulmuşsunuz demek ki, reel hayatınız da başarılar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri