Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Gömulu Dosyaları Exeden Çıkarma Proğramı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan korkunclu kari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Bugün Size metin2client.bin Adlı Exe Dosyasına Gomülen pack Vb Vb
Gibi Elemanları Dışarı Alıp İnceliyicez :)
KULLANIMI
0. VERDIGIM LINKDEN DOSYALARI INDIRIN
1. "unpack.dll" ADLI DOSYAYI ORNEK UNPACKER ADLI BI KILASORE KOYUN YENI OLUSTURUN
2. METIN2 KILASORUNE GIRIN python22.dll, python27.dll, devil.dll, granny2.dll, SpeedTreeRT.dll, mss32.dll
ADLI DOSYALARIDA AYNI KILASORE KOYUN BEN VIRUS BULUR DIYE ONLARI SILDIM COK VIRUS BULDU :)
3. UNPACKER KILASORUNE "Hpislik" "Hpislik" KILASROUNEDE PACK ADLI KILASOR OLUSTURUN "UNPACKER/Hpislik/pack" BURAYA KADAR GELICEK
4. KENDINIZE BI DLL INJECTOR SECIN BEN ZATEN "Console.exe" ADLI DOSYAYI VERDIM AMA CALISMAYABILIR W8,W10'DA SORUN CIKARIYOR AUTO INJECT OLMAK ZORUNDA OYLE BI TANE INDIRIN
5. ORNEK "milasmt2.linev4" DOSYASINDAN CIKARICAKSINIZ O DOSYAYIDA UNPACKER ADLI KILASORE KOYUN
6. "milasmt2.linev4" ADLI DOSYANIN ISMINI ORNEK "m2.exe" YAPIN
7. DLL INJECTORU ACIN AUTO INJECT YAPICAK BICIMDE "unpack.dll" SECIN VE "m2.exe" INJECT EDICEK SEKILDE AYARLAYIN
8. "m2.exe" ACIN "unpack.dll" INJECT OLURSA "Hpislik/Hp.log" ADLI DOSYA OLUSUR SONRASINDADA ZATEN ORNEK "pack/root.eix" YAZDIGINIZDA "UNPACKER/Hpislik/pack/root.eix" UZANTIDAKI DOSYA OLUSUR

Not : Ben Bu Kodlamaları Keyfimden Yada Burda Paylaşmak İçin Yapmıyorum Elbetde Bi Amacım Var Oda Facebook Gurubumzu Büyültmek...

Not2 : Lütfen Bilip Bilmeden Gelip Burada Bişeyler Demeyin Yok Çalışmıyo Virüs VS VS Zaten Ben Bunu Hile Yapmak İsteyenler İçin Paylaştım Acemiler Zaten Yapamaz Eğer Hata Gelirse Win10 Da Oluşabilir Bana Ulaşın Yardım Ederim...

////////

Moderatör tarafında düzenlendi:

BEYLER RESIMDEKI HATADAN ALANLAR OYUNUN YADA ISTE PROGRAMIN YANINA KOYUN
vnOpDm.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri