- Konular
- 4,152
- Online süresi
- 1m 12s
- Reaksiyon Skoru
- 1,516
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 373
- MmoLira
- -17
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Doğru yola gelmeye karar veren miresyedi bir adam, kralına çıkıp, dürüstçe yaşamak için kendisine bir yol göstermesini istedi...
Kral adama ağzına kadar dolu bir fıçı zeytinyağı verdi. Bunu tek bir damla bile dökmeden şehrin bir ucuna götürmesini, yoksa boynunun vurulacıpını söyledi. Yanına da iki gözcü verdi...
Adam fıçıyı kralın buyruğuna uygun şekilde, bir damla bile dökmeden şehrin bir başından öbürüne götürdü. Sonra geri dönüp kralın huzuruna yeniden çıktı...
Şehirde ne gördün, neye şahit oldun ?
Efendimiz, fıçıdaki yağı dökmemek için, bir an bile gözümü fıçıdan ayırıp bakamadım. Ne kimseyi gördüm, ne de bir olaya şahit oldum.
İşte yüce Allahın her an seni kontrol ettiğini aklından çıkarmazsan doğru yoldan ayrılmazsın.
İşte doğru yoldan ayrılmamak böyle bir şey arkadaşlar..
Sizde doğru yoldan ayrılmayın ??
Ne dersiniz ?
Kral adama ağzına kadar dolu bir fıçı zeytinyağı verdi. Bunu tek bir damla bile dökmeden şehrin bir ucuna götürmesini, yoksa boynunun vurulacıpını söyledi. Yanına da iki gözcü verdi...
Adam fıçıyı kralın buyruğuna uygun şekilde, bir damla bile dökmeden şehrin bir başından öbürüne götürdü. Sonra geri dönüp kralın huzuruna yeniden çıktı...
Şehirde ne gördün, neye şahit oldun ?
Efendimiz, fıçıdaki yağı dökmemek için, bir an bile gözümü fıçıdan ayırıp bakamadım. Ne kimseyi gördüm, ne de bir olaya şahit oldum.
İşte yüce Allahın her an seni kontrol ettiğini aklından çıkarmazsan doğru yoldan ayrılmazsın.
İşte doğru yoldan ayrılmamak böyle bir şey arkadaşlar..
Sizde doğru yoldan ayrılmayın ??
Ne dersiniz ?