kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

X Construction Köprü İnşa Edin (İnceleme)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FaciaGC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 798

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

X Construction, köprüler yaparak trenin karşı tarafa ulaşmasını sağlamaya çalıştığınız bir mobil yapım. Aslına bakarsanız oyunun birçok kopyası bulunmakta. Bu oyunumuzda oyunun asıl oyunun kopyasından birisi ama her bir yapım ayrı bir eğlence kopya diyip geçmemek lazım. Oyunumuza gelecek olursak. Oyun fizik kurallarına son derece önem veren bir oyun. Ee adı üstünde Köprü Yapma oyunu bir tane dahi demiri ya da halatı yanlış yerden bağlasanız köprü dayanmıyor ve tren geçerken yıkılıyor.

X-constructions-apk-full-indircopy.png

O yüzden herşeyi düşünerek koyun demirlerinizi ve halatlarınızı. Oyunun demo versiyonunda 30 bölüm bulunmakta fakat emin olun oyunun ücretsiz versiyonu bile sizin beyninizi yormaya ve sizi o köprüleri bitirmeye zorluyor. Ücretli sürümünü alır mısınız bilemem ama ben almıştım çünkü 0,20 TL gibi bir rakamdı bir aralar şimdi ne oldu bilmiyorum o sıralar özel bir gündü sanırım. Şansıma almıştım. Oyunun bir çok farklı altarnatifleri bulunmaktadır. Eğer ki bu tür oyunları seviyorsanız. X Constructions tam size göre bir oyun.

İNCELEME PUANLARI
GRAFİK: 10/4.9
OYNANABİLİRLİK: 10/7
FİZİK: 10/9
SES: 10/7

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri