mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Adaletsiz gm zemheri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fearles123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 319
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

zemheri isimli gm oyuncunun isteği üzerine damar atıyor bende sonradan oraya geliyorum
damarı kazan arkadaş bana sen dokunma o benim emeğim diyor gmye yalvardım diyor
gmde bana benim oraya attığım damardan herkes payını alır ama o adamdan başka kimse yok
ilgilenilsin lütfen..

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Size göre Hunk sunucusunda görevli olan tüm GM'ler adaletsiz. Azıcık kendinize bakın, biz böyle ne yapıyoruz bu adamların ne suçu var diye bir sorun kendinize.

Dün ayrı, bugün ayrı siz böyle yaparak kimi görevinden aldıracaksınız? Anlamadığınız şey bunun bize zararı yok, size zararı var.

Bir GM'i kötüleyerek bir sonuca varamazsınız. Bir GM'in sizin iyi niyetinize veyahut kötü niyetinize ihtiyacı yok. Bir GM'nin görevi oyun da belirli bir otorite sağlamak.

Hepimizin görevleri ve yetkileri belli. Etkinlik, saygısız oyunculara chatban uygulaması, oyun içi hataları ve istekleri bildirmek.

Burada kötülediğiniz sayın @zemheri; sizden yaşça büyük ona saygı göstermelisiniz.

Birdaha ki sefere aslı olmayan eski olayları bu foruma birşey kaparız niyetine açmayın.

Konu şahsım tarafından kapatılmıştır.
Size göre Hunk sunucusunda görevli olan tüm GM'ler adaletsiz. Azıcık kendinize bakın, biz böyle ne yapıyoruz bu adamların ne suçu var diye bir sorun kendinize.

Dün ayrı, bugün ayrı siz böyle yaparak kimi görevinden aldıracaksınız? Anlamadığınız şey bunun bize zararı yok, size zararı var.

Bir GM'i kötüleyerek bir sonuca varamazsınız. Bir GM'in sizin iyi niyetinize veyahut kötü niyetinize ihtiyacı yok. Bir GM'nin görevi oyun da belirli bir otorite sağlamak.

Hepimizin görevleri ve yetkileri belli. Etkinlik, saygısız oyunculara chatban uygulaması, oyun içi hataları ve istekleri bildirmek.

Burada kötülediğiniz sayın @zemheri; sizden yaşça büyük ona saygı göstermelisiniz.

Birdaha ki sefere aslı olmayan eski olayları bu foruma birşey kaparız niyetine açmayın.

Konu şahsım tarafından kapatılmıştır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri