Bilgim olduğu kadarını söyledim.Merak ettiğim bir şey olduğunda google'da araştırırım önce,araştırmam sonucunda yeterli bilgiye ulaşamazsam bilen kişilere sorarım.FreeBSD hakkında daha önce araştırma yaptın mı? Virtual Pc ve Virtual Box sanal sunucu olarak geçiyor,içerisinde FreeBSD kurulu olan bir VDI dosyasını Virtual Box ya da Virtual Pc'de FreeBSD seçeneğini seçtikten sonra VDI'yı seçerse Virtual kurulumunu gerçekleştiriyor.Örnek verecek olursak nasıl ki bazı oyunlar belirli bir işletim sisteminde destek veriyor Metin2'de FreeBSD işletim sisteminde çalışıyor.Windows XP,Windows Vista,Windows 7,Windows 8,Windows 10 vb. Windows işletim sisteminin sürümleri olduğu gibi FreeBSD işletim sistemininde 9.2,9.3 vb. sürümleri var.Bu sürümlerede örnek verecek olursak nasıl ki bir program ya da oyun Windows'un her sürümünde çalışmayabiliyorsa bir Metin 2 Files'ı da FreeBSD işletim sisteminin her sürümünde uyumluluk gösteremeyip çalışmayabiliyor.Büyük ihtimalle FreeBSD'ye dair ön bilgi edinmeden ne olduğunu sormuşsun,birisinden hazır olarak anlatmasını beklemek yerine kendin araştırarak ne olduğunu öğrenmek daha güzel olur bana göre.İyi forumlar