Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 sabit ip server(yardım)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozgurcatalkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 751

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

arkadaşlar sabit ip server kurdum modemden gerekli portları açtım sunucu acık gözüküyor başkasında karakter ekranına geliyor yalnız karakter ekranından sonra enter' e basıldığında login ekranına atıyor yardımcı olabilecek bir arkadaş varmıdır server filesim kanatsana 40k server filestir.

arkadaşlar sabit ip server kurdum modemden gerekli portları açtım sunucu acık gözüküyor başkasında karakter ekranına geliyor yalnız karakter ekranından sonra enter' e basıldığında login ekranına atıyor yardımcı olabilecek bir arkadaş varmıdır server filesim kanatsana 40k server filestir.

Aynı sorun bendede vardı sabit ip yi sildim . Sanırım bi çözümü yok

önceden oluyordu şuan neden olmuyor anlamıyorum elbet bilen birisi vardır

arkadaşlar VirtualBox server istiyorsanız yardimci olurum bende kullanıyorum kurulumunda yardim ederim.
normal files kurup editleyebilirsiniz düzenleyebilirsiniz. Hamachi degildir..

Aynı sorun bendede vardı sabit ip yi sildim . Sanırım bi çözümü yok

önceden oluyordu şuan neden olmuyor anlamıyorum elbet bilen birisi vardır

yardim isteyenler aşagidaki linkden ulasabilir
http://www.facebook.com/Byoymak

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri