Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

FreeBSD Kuramam Gerek Yardım !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByPitbullTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 311

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar ,

Başlıktada belirttiğim gibi freebsd kurmam gerekiyor . Ancak bu işlemi putty ile yapmam gerek . Çünkü başka türlü nasıl kuracağımı bilmiyorum . Şimdi diyeceksinizki vmware ile kur ama uzak masaüstü hatası alıyorum . Freebsd isosu var nasıl kuracağım lütfen yardım

VPS Sistemim : Centos (x64)

Arkadaşlar çok acil 3 güne yetiştirmem gerekiyor . Biri bana yardımcı olsun

Edit : VPS yi satın aldığım firma desteklemiyor . Benim kurmam gerek .

Son düzenleme:
Putty üzerinden iso yüklemesi yapmanız imkansızdır putty üzerinden iso dosyası yüklerken ağ bağdaştırıcıları sıfırlanır ve networklar tekrardan okunur ve sisteme taratılır bu sırada internet kesilir ve ayarları yapmak için ana sunucuya tam erişim izni gerekir bu da ancak VMWare üzerinden yapılabilir vps sunucularınıza FreeBSD kurmak çok ta mantıklı bir işlem değildir vps sunucular için ideal İşletim sistemleri: Ubuntu ,Centos ve Fedora'dır Bunlar Dışında VPS Sunuculara Kurduğunuz İşletim Sistemleri Gereksiz Sistem Kullanımına Yol Açarak Sunucunuzu Yavaşlatabilir ve FreeBSD'ye Oyun Kuracağınızı Tahmin Ederekten Paylaşımlı bir VPS Sunucu Asla Verim Göstermez Aşırı Lag Olur Firmanızın Böyle Şeyleri Desteklememesi Gayet Normaldir..

wget komutu ile frebsdnin sitesinde iso dosyasını sunucuya çekerek kurulumu gerçekleştirebilirsin ayrıntılı bilgi için arama motorlarına putty komutları ve putty wget kullanımı diye yazarsan bu konu ile ilgili bir çok anlatıma ulaşabilirsin iyi çalışmalar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri