xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

İtem_proto ve Mob_Proto Açma Proğramı PS_Dump proto

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan s.uysal27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Teşekkürler, denedim ama TR item_proto ve mob_proto açmıyor

tr protosu açmaması normal her 10 güncellemeden 5inde yeni typeler ekleniyor programda olmayan typelerden dolayı açmıyor devde kenin paylaştığı protoreader var onu kullan yeni type subtype eklenince güncelliyor

tr protosu açmaması normal her 10 güncellemeden 5inde yeni typeler ekleniyor programda olmayan typelerden dolayı açmıyor devde kenin paylaştığı protoreader var onu kullan yeni type subtype eklenince güncelliyor

Bende Eski Guncel olmayan protoları cıkarttığı için paylaşmak istedim. Sanırım her guncellemede Protoların bişeylerini değiştiriyorlar. Ancak Elimdeki protoları açıp kapamak icin işimi görüyor.

Bende Eski Guncel olmayan protoları cıkarttığı için paylaşmak istedim. Sanırım her guncellemede Protoların bişeylerini değiştiriyorlar. Ancak Elimdeki protoları açıp kapamak icin işimi görüyor.

Genelde her güncellemede yeni itemler ekleniyor ya da mevcut itemlerde olan sorunlar düzeltiliyor ondan dolayı her item_proto'yu açmıyor :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri