HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet Farkettım mob proto cıkartıyor. İtem çıkartmıyor.
Bende her ikisinide çıkartmadı çıkarttığı mob_proto'yu upload edebilir misin?
o değilde paylaşımda pvpsemti forumunun reklamı yapıldıgını görmüyormusun ?
Bölümün altında editörlerin nicklerinin yazdığını görmüyor musun? Nereden alıntı yaptığını belirtmek için eklemiş reklam olması için değil.Bölüm editörü gördüğünde ilgilenir
sende forumun bir moderatör üyesisin bildirmen gerekir, her bölümde yorumlarını gördügümden hangi konuda moderatör oldugunu bilmiyorum.
@qecekondu06; konu önceden zagre tarafından paylaşıldı ve konu içerisinde ve paylaşım dosyasının içerisinde "pvpsemti" reklamı geçiyor..
http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-c...-metin2ler-icin-item_proto-acma-editleme.html
Süper moderatörlerin forum genelinde yetkisi var.Bölüm editörleri bölümle ilgilendiği için işlem yapmadım.Forum yönetimin hangi forumlarda yetkili olduğuna buradan bakabilirsin.Son olarak zagre ile bu konuda verilen programlar aynı değil.Zagre ilk önce xml olarak çıkartıp sonra txt dönüştürüyor.Burada paylaşılan programda dosyalar txt olarak çıkıyor ve item_proto dışında mob_proto'da açabiliyorsun.Dump_proto kraizy.tgz içerisinde dev,mainline,mainline_released,mainline_w2.0,mainline_w2.1 ve novaline'de tools içerisinde source olarak mevcut
"Süper moderatörlerin forum genelinde yetkisi var."
DarkKnights
- Forumlar:
- Bilim - Teknoloji,
- Metin2 Hileleri
fazla uzatmanın anlamı yok bölüm editörü gerekeni yapar
Orada gördüklerin editör (sorumlu) olduğum bölümler