mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Ahmet Selim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoRDen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 97

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ahmet Selim, (d. , ) gazeteci, yazar.
Asıl adı Zeki Önal olup doğumludur. Tahsil hayatını sırasıyla İlkokulu, Ortaokulu, ve 'nde tamamladı. Lise öğrencisi iken kaleme aldığı ’ı konu lan makale dönemin gazetesinde yayımlanmıştır. Daha sonra değişik aralıklarda , , Haber, Hakikat, , Bizim Anadolu, gibi gazetelerde yazıları neşredilmiştir. Yazar lise ilk yıllarını şu şekilde anlatmaktadır:
[TABLE="class: cquote, align: center"]
[TR]
[TD]“[/TD]
[TD]Sakal traşı oluyordum. Boyum 1.80’in, kilom 70’in üzerinde… Günde 4-5 gazete okuyorum, birkaç dergiyi muntazaman alıyorum. 200-300 ciltlik bir kitaplığım var. Siyasetle, felsefeyle, edebiyatla ilgileniyorum. Harıl harıl Batı klasiklerini okuyorum. ’nın, ’ın, tiryakisiyim… Abdurrahman Şeref Güzel Yazıcı’nın derslerine gidiyorum. İsmail Hilmi Soykut Bey kompozisyonlarımı saklıyor, ileride adam olduğumda benimle gurur duyacak diye!.. Bazı federe takımlarla yapılan özel maçlarda top oynuyorum…[SUP] [/SUP][/TD]
[TD="width: 20, align: right"]”[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 3"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yılından itibaren eski gazetesinde 13 sene boyunca düzenli olarak makale, köşe yazısı ve başyazıları çıkmıştır. Yayın yönetimi görevini yürüttüğü Ufuk ve Dağarcık dergilerinde de yazıları yayımlanmıştır. 'den beri 'nde köşe yazarlığı yapmaktadır.[SUP] [/SUP] de yazılar yayımlamaktadır. Yazılarının konusu tarih, din, siyaset ve futbol gibi geniş bir yelpaze oluşturmaktadır. Çok sayıda basılmış kitabı bulunan yazar, evli ve bir çocuk babası olup 'da yaşamaktadır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri