kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Server Files Editlme İşiyle Uğraşan Arkadaşlar İçeriye ™

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 81efderha81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 898

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle Selamun Aleyküm Herkese İyi Forumlar Dilerim.
Arkadaşlar metin2 server kurmayı düşünüyorum. Oyunu uzun ömürlü yapıcam emek olucak server parasınıda çıkartıcak diye tahmin ediyorum. Herneyse konuya geçiyim.
Server files yazma işlerinden anlayan arkadaşlar güzel bi files tasarlamanızı istiyorum. Ücreti ne kadar olur yoruma yazarsınız bi fiyat.

Server filesde istediklerim 34k yada 40k olması benim için çokda önemli değil bilişime freeBSD sürümünü soylemem yeterli olucakmış.
Filesde şuandaki fileslerde olan yenilikler

Örnek :
1- Wsde hp sp gorunmesi,
2- Ticaret penceresi 24lü olması,
3- Ticaret geçmisi gorunmesi,
4- Pazar gecmisi gorunmesi,
5- Satıcı market silahci vs mobların envanteri genis olmalı,
6- Sınırsız pelerin,
7- Sınırsız pot,
8- Kill qui sistemi vs..
9- Kemer sistemi,
10- Mümkünse kuşak sistemi..

Bunun gibi yeni gelen özellikler bugsuz açıksız. Bi arkadaşla anlaşırsak daha detaylı anlatırım.
Ve esas önemli kısım istediğim nokta tam burası dönüşümler.
Dönüsümler eski mmomt2 ve m2tr tarzinda olucak suanda elym2 adiyla devam etmekde hala.
Muharebe kılıcı > Triton > İlahi > Baron > Ay kılıcı
Yarı insan > Sek > Mek > Etp

Öteki karakterler içinde silahlar vardır şuan aklımda olmadığı için buda mesajda söylenicekdir.
Zırhlar.
Çelik > A.turkuaz > B.Turkuaz > C.turkuaz

Zırhların görüntü packı bende bulunmakdadır.
Benim sizden istediğim bu silahların saldırı hasarı saldırı değeri - büyülü saldırı değeri görünmemekde. Araştırmalarıma gore item_protodan ayarlancak hem packdan hem navicattan. Az bisey denedim ben beceremedim. (Damageleri çok yüksek olmucak herşeyi ayarlamanız lazım sonuçda emek server olucak abartıya gerek yok.

Örnek :
Sirius max levelde 700 hasar veriyosa ilahi kılıcı max 720 versin baron max 740 versin yani hasarlarının ayarlı olması lazim.
Yorumlara ne kadar olur böyle bi files yorum bırakın ve iletişim adresinizi facebook varsa iyi olur.
Benim adresim : TL Song yazarsanız facebook'a gelir.
Not : Fazla param yok :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri