- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Pidge serverin de ZugZwang nickli karakterimi, Hunk serverinde item, chara karşı takas ediyorum.
Karakterin savunmaları iyidir, toplu savunma şamandır.
Biyolog: Liderin notu.
Level: 111.
İlgilenen forum üzerinden özel mesaj atabilir veyahut Hunk serverinde Maori isimli karakterime pm atarak ulaşabilirler.
Dipnot olarak geçersem;
Pidge de verilecek itemler sağlam olduğu için, Hunk serverinde yalnızca sağlam itemlere vereceğim. Değersiz, çöp itemlerle teklif vermeyiniz.
Kimse kalkıp yok şu kadar şahidim var, ben çalmam, ben kul hakkı ne bilirim demesin çakallardan hoşlanmam. PM atın bir şekil çözeriz.
Karakterin savunmaları iyidir, toplu savunma şamandır.
Biyolog: Liderin notu.
Level: 111.
İlgilenen forum üzerinden özel mesaj atabilir veyahut Hunk serverinde Maori isimli karakterime pm atarak ulaşabilirler.
Dipnot olarak geçersem;
Pidge de verilecek itemler sağlam olduğu için, Hunk serverinde yalnızca sağlam itemlere vereceğim. Değersiz, çöp itemlerle teklif vermeyiniz.
Kimse kalkıp yok şu kadar şahidim var, ben çalmam, ben kul hakkı ne bilirim demesin çakallardan hoşlanmam. PM atın bir şekil çözeriz.