farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

SvZ Defense 2 İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FaciaGC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 606

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

unnamedcopy682c9.png

Merhabalar Turkmmo üyeleri,

Bu sıralar sürekli mobil oyun incelemeleri paylaşıyorum çünkü mobil platforma ilgi her geçen gün artıyor. Şimdiki oyunumuz ise SvZ Defense 2 açılımıyla Samurai vs Zombies Defense adlı bir aksiyon mobil platform oyunu.

Oyuna gelirsek, GLU adlı geliştirici bir firma tarafından ortaya konmuş bir oyun. Şuan da size sunduğum oyunun ikinci versiyonudur yani devam oyunu niteliğindedir. Fakat birinci ile ikinci oyun arasında bir bağlantı bulunmamakta ya da ben fark etmedim. Araştırma yaptım fakat bir bağlantıda bulamadım. Şimdi bunu niye söyledin kardeşim bize derseniz. Bu şu demek oluyor birinci oyunu oynamamış dahi olsanız ikinci oyunda bişey kaybetmemiş olacaksınız.

Şimdi gelelim oyunun iç kısmına, oyunda bir Samuray savaşçısısınız. Oyun adında görüldüğü gibi eski zamanda geçen zombilere karşı savaştığınız bir oyun. Temel amaç, siz koruyucusunuz ve krallıkları bu zombilerden korumaya çalışıyorsunuz. Oyunda yaratık kestikçe güçleniyorsunuz para kazanıyorsunuz tecrübe puanı kazanıyor ve yeni karekterler açıyorsunuz. Yeni karekterler yanında tecrübeleriniz var bunların başında saldırı, sağlık, koruma gibi tecrübe puanlarınız var bunları parayla arttırabiliyorsunuz ve karekterinizi güçlendirebiliyorsunuz.

Parayla başka neler yapıyoruz ? Derseniz. Kendimize destek ekibi alabiliyoruz. Güçlü adamlarla arkamızı sağlama almazsak zaten bölüm geçme şansımız çok azalıyor. Bu arkadaşlara muhtacız aslına bakarsanız. Oyunun oynanışına gelirsek. Çok zevkli bir oyun fakat ilerleyen zamanlarda çok zorlanacağınız bölümnler bulunmakta başta paranızı iyi kullanın doğru karakterlere yatırım yapın.
maxresdefaultcopy.png

Oyunun birde multiplayer bölümü var burayı fazla oynama şansım olmadı fakat burda da düelle atıyorsunuz MP Puanı kazanıyorsunuz. O da daha fazla oyun demek daha fazla puan demek.

Oyunun grafiklerine bakarsak bir sulu boya hissiyatı veriyor. Ama güzel eğlenceli grafikleri var. Kesinlikle mobil bir oyuna göre iyi. Seveceğinizden eminim. Oyunun müzik ve sesleride dönemi fazla yansıtamasa da işe yarar nitelikte size zevkv veriyor. Şunu da belirtmek lazım çoğu kişi mobil oyunların seslerini açmadan oynuyor malum batarya sorunumuz var. Parlaklık kısık, ses kapalı :) .

Eğer ki editörün haftalık seçimi diye bir bölüm olsaydı eminim size bu oyunu önerirdim.

GRAFİKLER: 10/7
SES: 10/5
OYNANABİLİRLİK: 10/8.5
MULTİPLAYER: 10/6

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri