Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
EVET ARKADAŞLAR... 6 KİŞİ İÇİNDE AĞLAYAN ALONEE FISS FISSS ARENA DEDİĞİMDE KULLANDIĞI KELİMEYE BAKIN

HP HİLESİ YAPARSIN SEN
DEMİYOR ORDA IRZIMA GEÇERSİN HP HACK DİYOR KENDİSİ.. İLK KEZ KENDİSİNDEN DUYDUM TOPOLLOSA SÜRÜSÜ BUNU DAMI BULMUŞ NE
Son düzenleme:
lan ezikkk mavi ortasında 3 sefer 1-1 kesildin halamı konuşuyon sennn inkar etsenee 1 tanesine harun giloyın şahit diyer 2 sindede ne oldugunu biliyonnn hp hilesi derken yan çardan grup atıp 1800 hp verip grubu kapatıgında aldıgın hp durmuyomu halaa onu biliyosun nasıl olacakkkk ezikliginle kal baş başa :d![]()
EVET ARKADAŞLAR... 6 KİŞİ İÇİNDE AĞLAYAN ALONEE FISS FISSS ARENA DEDİĞİMDE KULLANDIĞI KELİMEYE BAKIN
HP HİLESİ YAPARSIN SENDEMİYOR ORDA IRZIMA GEÇERSİN HP HACK DİYOR KENDİSİ.. İLK KEZ KENDİSİNDEN DUYDUM TOPOLLOSA SÜRÜSÜ BUNU DAMI BULMUŞ NE
Sana gel aha meydan dedimmm çıkamadın sonra nasıl olduysa cesaretlendin çıktın 2 saniyede pıt yerdesinnn 3 sefer 1-1 kestim seni yatın yere ezikkkk inkar etsene :d :d
ulan ezik vustic sen mavisin ben sarıyım nasıl guruba aldında saldırı verdin bana ha ezik yaran var seninde dün 2 saat boyunca mavi1 de senide kesitim ondan bu yaran demiSana gel aha meydan dedimmm çıkamadın sonra nasıl olduysa cesaretlendin çıktın 2 saniyede pıt yerdesinnn 3 sefer 1-1 kestim seni yatın yere ezikkkk inkar etsene :d :d