Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Alone fısss fıssss

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmet Keskin01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Yr7RNZ.jpg

EVET ARKADAŞLAR... 6 KİŞİ İÇİNDE AĞLAYAN ALONEE FISS FISSS ARENA DEDİĞİMDE KULLANDIĞI KELİMEYE BAKIN :)
HP HİLESİ YAPARSIN SEN :) DEMİYOR ORDA IRZIMA GEÇERSİN HP HACK DİYOR KENDİSİ.. İLK KEZ KENDİSİNDEN DUYDUM TOPOLLOSA SÜRÜSÜ BUNU DAMI BULMUŞ NE

Son düzenleme:
Yr7RNZ.jpg

EVET ARKADAŞLAR... 6 KİŞİ İÇİNDE AĞLAYAN ALONEE FISS FISSS ARENA DEDİĞİMDE KULLANDIĞI KELİMEYE BAKIN :)
HP HİLESİ YAPARSIN SEN :) DEMİYOR ORDA IRZIMA GEÇERSİN HP HACK DİYOR KENDİSİ.. İLK KEZ KENDİSİNDEN DUYDUM TOPOLLOSA SÜRÜSÜ BUNU DAMI BULMUŞ NE
lan ezikkk mavi ortasında 3 sefer 1-1 kesildin halamı konuşuyon sennn inkar etsenee 1 tanesine harun giloyın şahit diyer 2 sindede ne oldugunu biliyonnn hp hilesi derken yan çardan grup atıp 1800 hp verip grubu kapatıgında aldıgın hp durmuyomu halaa onu biliyosun nasıl olacakkkk ezikliginle kal baş başa :d

Sana gel aha meydan dedimmm çıkamadın sonra nasıl olduysa cesaretlendin çıktın 2 saniyede pıt yerdesinnn 3 sefer 1-1 kestim seni yatın yere ezikkkk inkar etsene :d :d

Sana gel aha meydan dedimmm çıkamadın sonra nasıl olduysa cesaretlendin çıktın 2 saniyede pıt yerdesinnn 3 sefer 1-1 kestim seni yatın yere ezikkkk inkar etsene :d :d
ulan ezik vustic sen mavisin ben sarıyım nasıl guruba aldında saldırı verdin bana ha ezik yaran var seninde dün 2 saat boyunca mavi1 de senide kesitim ondan bu yaran demi :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri