- Konular
- 66
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar sizlerin Turkmmo hikayesini merak ettim.
Benim hikayem 2010'da başladı.Ben böyle şeylere meraklı olduğumdan girdim buraya.Sonra ara verince hesap gitti.
Durmadım yenisini açtım 2013'de.Şimdi devam ediyoruz artık gittiği yere kadar.
Sizde kısaca turkmmo hikayenizi anlatırsanız sevinirim :ka19:
Benim hikayem 2010'da başladı.Ben böyle şeylere meraklı olduğumdan girdim buraya.Sonra ara verince hesap gitti.
Durmadım yenisini açtım 2013'de.Şimdi devam ediyoruz artık gittiği yere kadar.
Sizde kısaca turkmmo hikayenizi anlatırsanız sevinirim :ka19:
Son düzenleme:
- Konular
- 66
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
yorum yokmu
- Konular
- 173
- Reaksiyon Skoru
- 287
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- 63
- DevLira
- 0
Turkmmo maceram şu şekilde başladı;
Bundan 2 yıl önce metin2 oyuncusuydum ve server açmaya karar verdim. Hiç bir bilgim yoktu
Oyunu reklamsız bir şekilde +50 online olarak açmayı başardım. Birisi bana turkmmoda reklam yapmamı söyledi tabi o zamanlar mmomt2 felan vardı 80 leveldim hiç unutmam 1. ci ormanın sonunda günlerce kasıldığımı bilirim
TM üye olunması gerektiğini öğrendm araştırdım biraz "bu TM üye ne ?" acaba diye
ozamanlar çok güzeldi pek bilgim yoktu piyasada böyle değildi zaten. 300 mesajı geçen üye tm üye olacağını öğrendm ve arkadaşla başladık kolları sıvamaya. Nöbetleşerek benim hesaptan 1-2 günde zar zor 300 mesaj yapabildik. Neyse tm üye oldum tabi baya bi mutluyum metin2 tanıtım konusu felan açıyorum. Baktım benim konu sürekli alta gidiyor. Araştırdım ettim yorum atınca konu üste çıkıyormuş. Ben bunu öğrene ne kadar sürekli yeni konu açıyordum. Hiç unutmuyrum bilerek sanki banlar gibi moderatörler beni banlıyordu. O zamanlar biraz soğuttular beni forumdan
Bilgisizliğim yüzünden sürekli açtığım serverleri kapatmak zorunda kalıyordum forumdan sürekli bilgi edindim. Ama şunu da söylemek isterim; bu forumda bu güne kadar hiç bir sorunuma çözüm bulamadım
forum kullanmayı bilmiyordum pek tabi sadece oyun reklamı için kullanıyordum. 1-1.5 yıldır felan takip amaçla veya sorunu olanlara yardımcı oluyorum. Forumda 2-3 tane arkadaşım var onlarla takılıyorum, paylaşımlara güzel yorumlar atıyorum felan. Şuanda bu forumu tamamen facebook ve twitter gibi sosyal paylaşım sitesi gibi kullanıyorum.
Teşekkürler Turkmmo
Bundan 2 yıl önce metin2 oyuncusuydum ve server açmaya karar verdim. Hiç bir bilgim yoktu
Oyunu reklamsız bir şekilde +50 online olarak açmayı başardım. Birisi bana turkmmoda reklam yapmamı söyledi tabi o zamanlar mmomt2 felan vardı 80 leveldim hiç unutmam 1. ci ormanın sonunda günlerce kasıldığımı bilirim
TM üye olunması gerektiğini öğrendm araştırdım biraz "bu TM üye ne ?" acaba diye
ozamanlar çok güzeldi pek bilgim yoktu piyasada böyle değildi zaten. 300 mesajı geçen üye tm üye olacağını öğrendm ve arkadaşla başladık kolları sıvamaya. Nöbetleşerek benim hesaptan 1-2 günde zar zor 300 mesaj yapabildik. Neyse tm üye oldum tabi baya bi mutluyum metin2 tanıtım konusu felan açıyorum. Baktım benim konu sürekli alta gidiyor. Araştırdım ettim yorum atınca konu üste çıkıyormuş. Ben bunu öğrene ne kadar sürekli yeni konu açıyordum. Hiç unutmuyrum bilerek sanki banlar gibi moderatörler beni banlıyordu. O zamanlar biraz soğuttular beni forumdan
Bilgisizliğim yüzünden sürekli açtığım serverleri kapatmak zorunda kalıyordum forumdan sürekli bilgi edindim. Ama şunu da söylemek isterim; bu forumda bu güne kadar hiç bir sorunuma çözüm bulamadım
forum kullanmayı bilmiyordum pek tabi sadece oyun reklamı için kullanıyordum. 1-1.5 yıldır felan takip amaçla veya sorunu olanlara yardımcı oluyorum. Forumda 2-3 tane arkadaşım var onlarla takılıyorum, paylaşımlara güzel yorumlar atıyorum felan. Şuanda bu forumu tamamen facebook ve twitter gibi sosyal paylaşım sitesi gibi kullanıyorum.Teşekkürler Turkmmo

Son düzenleme:
- Konular
- 66
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Evet gerçekten de sosyal paylaşım sitesi gibiTurkmmo maceram şu şekilde başladı;
Bundan 2 yıl önce metin2 oyuncusuydum ve server açmaya karar verdim. Hiç bir bilgim yoktuOyunu reklamsız bir şekilde +50 online olarak açmayı başardım. Birisi bana turkmmoda reklam yapmamı söyledi tabi o zamanlar mmomt2 felan vardı 80 leveldim hiç unutmam 1. ci ormanın sonunda günlerce kasıldığımı bilirim
forum kullanmayı bilmiyordum pek tabi sadece oyun reklamı için kullanıyordum. 1-1.5 yıldır felan takip amaçla veya sorunu olanlara yardımcı oluyorum. Forumda 2-3 tane arkadaşım var onlarla takılıyorum, paylaşımlara güzel yorumlar atıyorum felan. Şuanda bu forumu tamamen facebook ve twitter gibi sosyal paylaşım sitesi gibi kullanıyorum.
Teşekkürler Turkmmo![]()
İyi başlamışsınız.Yorum için teşekkürler +rep 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)