Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Speery-Revaa-(Theky-LugonSihera-RedScooL )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deadbody
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaslar, belki bilmeyenler vardır uyarmak amacla yazmak istedim şayet arkadasımız hala inkar ediyor. Speery-Revaa bir arkadsımızın setini odunc alır ve bir kaç kişiden daha itemler vs. Ve Speery seti geri vermez isim değiştirir ve gözden kaybolur. Yan karakterlerini de tatil moduna sokarak kendine tertemiz bir sayfa açar güya ama geçmiş insanların peşini bırakmaz. Bugun ona ettiysen yarın senden muhakkak ki cıkar. Neyse konumuza donelim en basından beri takip ettigim Speery'nin yan hesapları baştan beri LugonSiheraydı LugonSiherayı bilmeyen var mı aramızda, varsa sayet sorsunlar herkes acıklayabilir. Sv'e kendini gizem diye tanıtan speery isim değiştirdikten sonra birden gururla adını halil diye soylemeye ve yan karakterlerini de bildirmeye başlar gururlu ne de olsa o kadar adamı inandırdı kendine helal olsun büyük başarı bunun için taktir ettim artık ne kdr taktir edilesi bir özellikse. Uzun lafın kısası sen ha speery ha redscool karakter olarak heryerde kendini belli edecek bir elemansın anca kendini kandırırsın. Benden sana gelenler sadakam olsun yeter ki bundan sonra azcık insanlık namına bişeler yapmayı dene.
İyi forumlar

pBpRvq.png
[/URL][/IMG]
yLrP27.jpg
[/URL][/IMG]
orRA2q.png
[/URL][/IMG]
lv6kLl.png
[/URL][/IMG]
QZoRRA.jpg
[/URL][/IMG]

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba arkadaslar, belki bilmeyenler vardır uyarmak amacla yazmak istedim şayet arkadasımız hala inkar ediyor. Speery-Revaa bir arkadsımızın setini odunc alır ve bir kaç kişiden daha itemler vs. Ve Speery seti geri vermez isim değiştirir ve gözden kaybolur. Yan karakterlerini de tatil moduna sokarak kendine tertemiz bir sayfa açar güya ama geçmiş insanların peşini bırakmaz. Bugun ona ettiysen yarın senden muhakkak ki cıkar. Neyse konumuza donelim en basından beri takip ettigim Speery'nin yan hesapları baştan beri LugonSiheraydı LugonSiherayı bilmeyen var mı aramızda, varsa sayet sorsunlar herkes acıklayabilir. Sv'e kendini gizem diye tanıtan speery isim değiştirdikten sonra birden gururla adını halil diye soylemeye ve yan karakterlerini de bildirmeye başlar gururlu ne de olsa o kadar adamı inandırdı kendine helal olsun büyük başarı bunun için taktir ettim artık ne kdr taktir edilesi bir özellikse. Uzun lafın kısası sen ha speery ha redscool karakter olarak heryerde kendini belli edecek bir elemansın anca kendini kandırırsın. Benden sana gelenler sadakam olsun yeter ki bundan sonra azcık insanlık namına bişeler yapmayı dene.
İyi forumlar

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.[/URL][/IMG]Öğeyi görmek için üye olmalısınız.[/URL][/IMG]Öğeyi görmek için üye olmalısınız.[/URL][/IMG]Öğeyi görmek için üye olmalısınız.[/URL][/IMG]Öğeyi görmek için üye olmalısınız.[/URL][/IMG]

Sitede yan hesapların görünmesini işte bu yüzden seviyorum, bir bayanın o kadar kaba saba olması pek normal gelmiyordu zaten, duyarlılığın için teşekkür ederim ve tebrikler nokta atışı yapmışsın ^^
Herkes kendıne yakısanı yapar o bi set için kılıkdan kılıga gırıyorsa ortada büyük bi karakter sorunu var demektır.

Güzel ayrıntı yakalamıısn kardesım tebrık ederım.

İyi forumlar

pBpRvq.png
[/URL][/IMG]
yLrP27.jpg
[/URL][/IMG]
orRA2q.png
[/URL][/IMG]
lv6kLl.png
[/URL][/IMG]
QZoRRA.jpg
[/URL][/IMG]

Sitede yan hesapların görünmesini işte bu yüzden seviyorum, bir bayanın o kadar kaba saba olması pek normal gelmiyordu zaten, duyarlılığın için teşekkür ederim ve tebrikler nokta atışı yapmışsın ^^

Son düzenleme:
Kardeşim benim ellerine sağlık ne güzelde her şeyi dile getirmişsin tebrik ediyorum seni çok güzel bir noktaya deyinerek oyunda kimin ne oldugunu göstermiş oluyorsun bize ellerin dert görmesin ;)

Bende bu yüzden seviyorum, subatın ilerleyen zamanlarında ticaret geçmişi de ekleyecekler o zaman daha güzel olacak herşey. Ben insanları uyardım basından beri de inanmayan kişi sayısı iki elin beş parmagını geçmez rolu güzel yapıyor eleman senaryo zaten bastan hazır. Simdi ben bunları buraya yazdım işfa oldu ya bakalım smdi nasıl bir plan cizecek kendine, ne demişler minareyi çalan kılıfını hazırlarmıs =)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri