HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Metinlerden 6BK Düşme Oranı Hemen Direk Linkini Paylaşıyorum.
filezilladan /usr/game/share/locale/turkey dizinine atıp değiştirmeniz yeterli olacaktır ve ardından reboot atınız.
Virüstotal boyut düşük oldugundan gerek duymadım iyi forumlar
Not:Alıntıdır Söylemeyi unutmuşum @Pelin Melek Aslan;
BYCOOL
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
filezilladan /usr/game/share/locale/turkey dizinine atıp değiştirmeniz yeterli olacaktır ve ardından reboot atınız.
Virüstotal boyut düşük oldugundan gerek duymadım iyi forumlar
Not:Alıntıdır Söylemeyi unutmuşum @Pelin Melek Aslan;
BYCOOL
Moderatör tarafında düzenlendi:
http://www.turkmmo.com/metin2-priva...n-tasindan-dusen-itemleri-ayarlama-dusen.html daha detaylı anlatımlar oldukca fazla forumda ayrıca mob_drop item paylasıyorsun ve paylastıgın mob drop alıntı ve neyın nasıl yapılacagını anlatmamıssın ve bır baska dusuncemde bılmeyenler bu dosyayı ındırıp mob dropları degıstırdıgınde sıkıntı cıkaracagıdır. Bildirildi @Pelin Melek Aslan;
http://www.turkmmo.com/metin2-priva...n-tasindan-dusen-itemleri-ayarlama-dusen.html daha detaylı anlatımlar oldukca fazla forumda ayrıca mob_drop item paylasıyorsun ve paylastıgın mob drop alıntı ve neyın nasıl yapılacagını anlatmamıssın ve bır baska dusuncemde bılmeyenler bu dosyayı ındırıp mob dropları degıstırdıgınde sıkıntı cıkaracagıdır. Bildirildi @Pelin Melek Aslan;
Denedim sıkıntı çıkmadı nerden biliyorsun sıkıntı çıkacağını bu kadar emin olma biraz insan olun iyi niyetimizi suistimal etmeyin evet onu bildirmeyi unutmuşum dosya alıntı boş boş yorumlar yapıp konuyu baltalamayın.
Denedim sıkıntı çıkmadı nerden biliyorsun sıkıntı çıkacağını bu kadar emin olma biraz insan olun iyi niyetimizi suistimal etmeyin evet onu bildirmeyi unutmuşum dosya alıntı boş boş yorumlar yapıp konuyu baltalamayın.
kelimelerine dikkat et sende cıkarmadı dıye baskasındada cıkarmıyacak degıldır oran ayarlamayı gosterıp gereklı uyarıda bulunursan kımse konunu baltalamaz
Paylaşım için teşekkürler, metin kesip ekran görüntüsü alırmısınız 6 tane düştüğüne dair ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)