mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

metinlerden BK Düşme Oranı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasancan45647
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 776
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Metinlerden 6BK Düşme Oranı Hemen Direk Linkini Paylaşıyorum.

filezilladan /usr/game/share/locale/turkey dizinine atıp değiştirmeniz yeterli olacaktır ve ardından reboot atınız.

Virüstotal boyut düşük oldugundan gerek duymadım iyi forumlar

Not:Alıntıdır Söylemeyi unutmuşum @Pelin Melek Aslan;

BYCOOL

Moderatör tarafında düzenlendi:
Metinlerden 6BK Düşme Oranı Hemen Direk Linkini Paylaşıyorum.

Virüstotal boyut düşük oldugundan gerek duymadım iyi forumlar

BYCOOL

http://www.turkmmo.com/metin2-priva...n-tasindan-dusen-itemleri-ayarlama-dusen.html daha detaylı anlatımlar oldukca fazla forumda ayrıca mob_drop item paylasıyorsun ve paylastıgın mob drop alıntı ve neyın nasıl yapılacagını anlatmamıssın ve bır baska dusuncemde bılmeyenler bu dosyayı ındırıp mob dropları degıstırdıgınde sıkıntı cıkaracagıdır. Bildirildi @Pelin Melek Aslan;

http://www.turkmmo.com/metin2-priva...n-tasindan-dusen-itemleri-ayarlama-dusen.html daha detaylı anlatımlar oldukca fazla forumda ayrıca mob_drop item paylasıyorsun ve paylastıgın mob drop alıntı ve neyın nasıl yapılacagını anlatmamıssın ve bır baska dusuncemde bılmeyenler bu dosyayı ındırıp mob dropları degıstırdıgınde sıkıntı cıkaracagıdır. Bildirildi @Pelin Melek Aslan;

Denedim sıkıntı çıkmadı nerden biliyorsun sıkıntı çıkacağını bu kadar emin olma biraz insan olun iyi niyetimizi suistimal etmeyin evet onu bildirmeyi unutmuşum dosya alıntı boş boş yorumlar yapıp konuyu baltalamayın.

Denedim sıkıntı çıkmadı nerden biliyorsun sıkıntı çıkacağını bu kadar emin olma biraz insan olun iyi niyetimizi suistimal etmeyin evet onu bildirmeyi unutmuşum dosya alıntı boş boş yorumlar yapıp konuyu baltalamayın.

kelimelerine dikkat et sende cıkarmadı dıye baskasındada cıkarmıyacak degıldır oran ayarlamayı gosterıp gereklı uyarıda bulunursan kımse konunu baltalamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri