Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Rütbe Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kralcocuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Teşşekürler

Gereksiz Sistem Zaten Arkadaşca, iyi, soylu, kahraman gibi orjinalında var. Mesela o isimleri değiştirerek de bi farklılık yaratılabilir.

aynen gereksiz sana göre, yarın server açılıp sistem tuttuğunda mmoda paylaşın diye yalvarırsınız.

Ne kadar geliştirici bir erkek :>

How can i compile the quest ? i don't have the define script .. and the ingame_support.sel function

aynen gereksiz sana göre, yarın server açılıp sistem tuttuğunda mmoda paylaşın diye yalvarırsınız.

Sistem tutsa bana ne acaba? 7 Yıldır bu forumdayım nice Sistemler gördüm Daha bi sistem istemedimki bu sistem için yalvarayım. Neyin kafasındasın acaba onuda anlayamadım.
Bana göre Şuan paylaşılan sistem çok gereksiz. Sana göre bulunmaz bursa kumaşı olabilir. Kralcocuğun mesajında bişeylerden bahsetmiş Belki sistem öyle olsa belki iş görürdü derdim.

Yinede Kişi emek vermiş konu açmış Kullanmak isteyenlere faydası olsun diye veya Geliştirebilen geliştirsin diye. Bende Sistem hakkında yorum attım bu neden birilerinin zoruna gider acaba?

Sana verilecek En iyi cevabım aslında bu;
Sen kullan kardeş bu sistemi yarın tutarsa ben Ağlarım Sen ağlamada :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri