Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
game link ve diger linkler aktif sorun yok.game link kırırk
ona bakmadım düzeltirim ama onuda.
bana özellıkle o lazm bıtınce alırım eyw
Şuanda Başka bir files ile ilgileniyorum Müsayit olunca İlk işim onu çözmek olacaktır..bana özellıkle o lazm bıtınce alırım eyw
merhaba arkadaşlar Siber-mt2 filesi piyasada çok ama sağlamı yok ben düzenleyip paylaşmak istedim buyrun pet level sistemi aktif sol üstte gözükür pet ve leveli son dönüşüm zırhlarda KRAL Efect gözükür Blast-mt2 yaziyordu silindi. Tüm Sorunlar Fixlendi & sorunsuz hale getirildi files Vezirhan2Online'de 1 Hafta Denendi Sorunsuz Çalışıyor. Bir Teşekkür ve +Rep'i Çok Görmezsiniz Artık....!:smilet-digitalpoint:f08::f08::f08::f08::f08:
Game & Mysql Linkler Güncellenmiştir. + Bazi Eklentiler olmusdur
Game 66mb link:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Mysql 3.mb Link:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
MiniPack link:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Full PAck Link:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Frebsd. 10.1 Mysql 5.5'de denendi sorunsuz çalısıyor.
Navicat Şifresini öğrenmek için. Alttaki Konumu Putty ile Uygulayın Teker Teker.
/usr/local/etc/rc.d/mysql-server stop
mysqld_safe --skip-grant-tables &
mysql -u root
use mysql;
update user set password=PASSWORD("deneme123") where User='root';
flush privileges;
quit
/usr/local/etc/rc.d/mysql-server start
Yukarıdaki komut hata verir ise, aşağıdaki komutu deneyiniz lütfen.
/usr/local/etc/rc.d/mysql-server restart
Şifreniz: deneme123 olur Reboota gerek yokdur
Full pack Virüs Total.......----------
![]()
Mini PAck Virüs Total...--------------
![]()
Game & Mysql Virüs Total...........----------------
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Filesde Başlangıç level 245 bitiş leveli 255 markette +5 level kağidi bulunmaktadir.
Damageler ayarli Dönüşümler ayarli Sorunsuz çalişmaktadir. Sadece Catamob Azrailde Sorun vardir. Oda çözüle bilir. Catamobun çıkarttıgı slotlarda görünmez slot var onu kesemeyincede Ch düşmesi oluyor Catamon azrail atmazsanız filesde sorun çıkmaz .
Antepli Hemşerim benimle irtibate gecermisin hemşerinle facedende ekledim
burdan ordan fark etmez iletişim gecersen sevinirm- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)