- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Pidge serverinde 15 Kılıç kostüm, 10 Yarı insan başlık ve 15 Büyü savunmalı başlıklar gittikçe azaldı banlanan hesaplar oyunu bırakan kişilerle tüm kostüm başlıklar kayboldu gitti. Serverde Erkek kostüm ticareti neredeyse 1000T ye yakın bi miktardan yapılıyor yarı insanlı başlık hiç göremiyorum bile büyülü başlıklar biraz düşüş yaptı eventler sayesinde ama onlarda bayan karakter için ve kimsenin işine yaramıyor oyunun %75 lik kısmı erkek karakter kullanıyor bu yüzden kostüm ve başlıklar için bi efsun aktarma işi gelse veya bayan kostümü erkek yapabilsek çok güzel olucak eventlerden çekilen kostümlerden bile 10 tanesinden 1 tanesi erkek bu durum pidge için serverin %90'ında yaşanan bi sorun. Söylediğim yollar veya sizin düşündüğünüz bişeyler varsa bu konuda harekete geçmenizi rica ediyorum.
2. Sorun ise denizden çektiğimiz taşlı kemerler. Kemerlerde kızıl alev taşı ekli ancak savunmaların karakterde bi işlevi yok savunma bölümüne yansımıyor bizzat denedim işlemiyorda. Kızıl alev taşı yapmanın bi yolunu veya denizden çekilen kemerlerin taşlarının işlevini aktif hale getirirseniz yine server için bi +sı olacaktır.
@Shorty; @admin;
2. Sorun ise denizden çektiğimiz taşlı kemerler. Kemerlerde kızıl alev taşı ekli ancak savunmaların karakterde bi işlevi yok savunma bölümüne yansımıyor bizzat denedim işlemiyorda. Kızıl alev taşı yapmanın bi yolunu veya denizden çekilen kemerlerin taşlarının işlevini aktif hale getirirseniz yine server için bi +sı olacaktır.
@Shorty; @admin;
Moderatör tarafında düzenlendi: