Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Beyler bilgisayarı yeni aldım 0dan kurdum metin2 yi orjinal dosyalarıyla içinde hack vb. hiç bir dosya yok fakat oyuna giriyorum 1-2 dakika sonra htayı verip oyundan atıyor ne yapmam gerekiyor acaba çözümü nedir ?
Hata ;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kullandığım programlar nedeniyle aynı hatayı ve benzer hataları alıyordum bilgisayarında farklı bir görev yöneticisi,dll dönüştürücüler lib dosyalarını açmaya yarayan programlar varsa kaldır yüklediğin windows orginal olmayabilir orginalden kastım modifiye yapılarak ekstra programlar eklenmş olabilir temiz olduğundan emin ol emin olamazsan başka bi cd ile format at Ayrıca sonradan aklıma gelen bi şeyi daha söyleyeyim metin2 orginalmi bir yerden kopyala yapıştır yaptınsa ona hile yamalanmış olması muhtemel metin2 nin orginalliğinden emin ol.