- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu Gün Pazarda 15 15 10 +15 5-5 Karakterli Kolye Vardı 60t ye Kurulmuştu Direk Çektim Pazardan Ama baktım ki Okadar laf ediyor ( SangreeAzuL ) Dak i Üyelerle Aramız iyi Ticart yApıyorzu Felan Dedi Şimdi Buryaz Yazıyoyorum Herkes Görsün Diye Bu yüzden Adımı Kötüye Çıkarmk İstiyor Eğer ( SangreeAzuL ) Ailesi Bana Bunun Yüzünden Sırtını Cevirirse Hiç Düşünmem Oyunu Bırakırım. Videoyuda Paylaşıyorum Aşağıda Agır Abi gibi Konuşuyordu sabah ne deişti Şimdi Beni Hırsız Olarak Göstermeye Çalışıyor Millete Anlamıyorum
Eğer Bu KOnuda Suçlu ben İsem Türkay Girsin Çarıma Versin Kolyesini Ama Ticaret Ypılmış SOnuçta Pazardan Çekmişim İtemi Suçlu Benmiyim ?
Eğer Bu KOnuda Suçlu ben İsem Türkay Girsin Çarıma Versin Kolyesini Ama Ticaret Ypılmış SOnuçta Pazardan Çekmişim İtemi Suçlu Benmiyim ?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 56
- Online süresi
- 4d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 103
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- 1,261
- DevLira
- 0
Çarlarda ben yokum suan ki o kolyenin ederi 400 450 t adam pazara yanlislikla 60 t ye koymus onu koyarken o esnada pc basinda be oldugun bilmedigin icin genis konusma . senden beklentisi olan yok al tepe tepe kullan 400 t lik kolye icin sna cene yoramam iyi forumlar .