Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar Arkadaşlar,
Sizlere ilk kez kendi yazdığım bir sistemi paylaşacağım. Daha önce forumda buna benzer bir konu vardı diye biliyorum. Fakat bu sistemde yeni ve ek özellikler getirdim. Sizlere ilk sistemimi paylaşmaktan gurur duyuyorum. Umarım en kısa zamanda yenilerini eklerim.
İsterseniz sistemi anlatmaya başlayayım.
Sistem bir yüzüğe entegrelidir. Bu yüzüğü lua'yı editleyerek kendi isteğinize göre seçebilirsiniz. Bu yüzük ile userleriniz VIP üye olacaklardır.
VIP üyenin avantajları
Oyuncunun isminin başına [VIP] tagı gelir. Örneğin; oyuncunun adı Mogart diyelim. VIP üye olduktan sonra oyundaki ismi [VIP]Mogart olacaktır.
&15 Yarı İnsanlara Karşı Güçlü bonusu verilir.(Düzenlenebilir)
&10 Delici Vuruş Şansı bonusu verilir.(Düzenlenebilir)
&10 Kritik Vuruş Şansı bonusu verilir.(Düzenlenebilir)
Başka konularımda sizlere aktaracağım VIP Sistemlerini sorunsuz kullanabilir.
İsterseniz kodlara geçelim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Gelelim lua dosyamızın linkine.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kanıtlar:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bir teşekkürü çok görmeyin.
Çok güzel bir sistem eline sağlık. Ama aklıma takılan bir kaç soru var. Loncada ki bir üyenin isminin başına VIP yazısı geldiği zaman o kişinin lonca savaşlarına girmesini engeller mi ya da lonca başkanı VIP olduğu zaman loncanın savaş yapabilmesini engeller mi? Bir de quest içinde player VIP sütununu değiştirir yazdığın bir satır var. Bende VIP sütunu yok. Bunu burdan silsem bir sorun çıkarır mı?
Son düzenleme:
Reboot atmadan 6 saat sonra otomatik olarak geliyor. Reboot'tan sonra direk geliyor.[VIP] tagı otomatikmi geliyor yoksa bizmi veriyoruz![]()
teşekkürlerreboot atmadan 6 saat sonra otomatik olarak geliyor. Reboot'tan sonra direk geliyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 139
- Görüntüleme
- 8K
- Cevaplar
- 0
- Görüntüleme
- 856
- Cevaplar
- 22
- Görüntüleme
- 3K