InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

VİP Üye Sistemi [VIP] 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mogart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 89
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

dostum oyuncu isminin başına [VIP] geliyor ya onun gelmesi için reboot atılması gerekiyor mu ? Yoksa çıkış yapıp girdiğinde direk oluyor mu ?_

Reboot atınca direk geliyor fakat reboot atmadan 6 saat bekleyince geliyor. Zaten VIP olan kişiye de yazıyor [VIP] tagı 6 saat sonra aktif olacaktır diye.

Paylaşım için teşekkürler, sadece ek bir bonus alan kişinin üstünde vip yazması saçma olmş. Tag sistemi felanda olsa güzel olur

Aslında öyle de kullanılabilir fakat bende o üstte kocaman VIP yazmasını sevmiyorum. Görüntü kirliliği diye düşünüyorum. Ayriyeten sadece ek bir bonus almıyor. Yakın zamanda paylaşacağım bazı sistemleride sadece VIP üyeler kullanabilecek. Hem o yüzden hemde oyuncuların birnevi ego tatmini için bu sistemi uygun gördüm. Sonuçta nasıl loncalarda Kral tagı alan loncada bir gurur oluyorsa aynı şekilde VIP olmuş kişilerinde diğerlerinden ayrılması gerek diye düşünüyorum.

Reboot atınca direk geliyor fakat reboot atmadan 6 saat bekleyince geliyor. Zaten VIP olan kişiye de yazıyor [VIP] tagı 6 saat sonra aktif olacaktır diye.

Çok teşekkür ederim. Yanlız bana asıl lazım olan quest bu değil. Oyun içi market sistemi varya. Gm oyun içinde item ekliyo ep yolluyo oyuncuya oyuncu da ep ile alıyo. http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-soru-cevap/3218946-oyun-ici-quest-market-ekledim-ep.html bu konudaki arkadaşın questinden lazım. Yardımcı olursan çok iyi olur. Tekrardan teşekkürler iyi forumlar dilerim

Çok teşekkür ederim. Yanlız bana asıl lazım olan quest bu değil. Oyun içi market sistemi varya. Gm oyun içinde item ekliyo ep yolluyo oyuncuya oyuncu da ep ile alıyo. http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-soru-cevap/3218946-oyun-ici-quest-market-ekledim-ep.html bu konudaki arkadaşın questinden lazım. Yardımcı olursan çok iyi olur. Tekrardan teşekkürler iyi forumlar dilerim

Yardımcı olmak isterdim fakat o bahsettiğiniz sistem thenemne0032 adlı arkadaşımızın ücretli yazdığı bir sistem onunla irtibata geçerseniz daha sağlıklı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri