- Konular
- 66
- Online süresi
- 44m 52s
- Reaksiyon Skoru
- 157
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
dostum oyuncu isminin başına [VIP] geliyor ya onun gelmesi için reboot atılması gerekiyor mu ? Yoksa çıkış yapıp girdiğinde direk oluyor mu ?_
Reboot atınca direk geliyor fakat reboot atmadan 6 saat bekleyince geliyor. Zaten VIP olan kişiye de yazıyor [VIP] tagı 6 saat sonra aktif olacaktır diye.
- Konular
- 66
- Online süresi
- 44m 52s
- Reaksiyon Skoru
- 157
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
- Konular
- 66
- Online süresi
- 44m 52s
- Reaksiyon Skoru
- 157
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
Paylaşım için teşekkürler, sadece ek bir bonus alan kişinin üstünde vip yazması saçma olmş. Tag sistemi felanda olsa güzel olur
Aslında öyle de kullanılabilir fakat bende o üstte kocaman VIP yazmasını sevmiyorum. Görüntü kirliliği diye düşünüyorum. Ayriyeten sadece ek bir bonus almıyor. Yakın zamanda paylaşacağım bazı sistemleride sadece VIP üyeler kullanabilecek. Hem o yüzden hemde oyuncuların birnevi ego tatmini için bu sistemi uygun gördüm. Sonuçta nasıl loncalarda Kral tagı alan loncada bir gurur oluyorsa aynı şekilde VIP olmuş kişilerinde diğerlerinden ayrılması gerek diye düşünüyorum.
- Konular
- 27
- Online süresi
- 2h 33m
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 35
- DevLira
- 0
Reboot atınca direk geliyor fakat reboot atmadan 6 saat bekleyince geliyor. Zaten VIP olan kişiye de yazıyor [VIP] tagı 6 saat sonra aktif olacaktır diye.
Çok teşekkür ederim. Yanlız bana asıl lazım olan quest bu değil. Oyun içi market sistemi varya. Gm oyun içinde item ekliyo ep yolluyo oyuncuya oyuncu da ep ile alıyo. http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-soru-cevap/3218946-oyun-ici-quest-market-ekledim-ep.html bu konudaki arkadaşın questinden lazım. Yardımcı olursan çok iyi olur. Tekrardan teşekkürler iyi forumlar dilerim
- Konular
- 66
- Online süresi
- 44m 52s
- Reaksiyon Skoru
- 157
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
Çok teşekkür ederim. Yanlız bana asıl lazım olan quest bu değil. Oyun içi market sistemi varya. Gm oyun içinde item ekliyo ep yolluyo oyuncuya oyuncu da ep ile alıyo. http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-soru-cevap/3218946-oyun-ici-quest-market-ekledim-ep.html bu konudaki arkadaşın questinden lazım. Yardımcı olursan çok iyi olur. Tekrardan teşekkürler iyi forumlar dilerim
Yardımcı olmak isterdim fakat o bahsettiğiniz sistem thenemne0032 adlı arkadaşımızın ücretli yazdığı bir sistem onunla irtibata geçerseniz daha sağlıklı bilgiye ulaşabilirsiniz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)