- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
4 ay önce bilinmeyen sebeplerden hesabımı kapattınız mahkeme kağıdı gelicek gibi kelimelerde kullandınız benım charımın temiz olduguma eminim siz mahkeme kağıdı gönderemiyorsanız ben Karşıyaka'ya gelip Heg Bilişim adlı ofisinizide mahkemeye vermeyi bilirim. Bu konuyu acarken, avukatlara da danıştığımın kanıtıda elimde vardır bu konuya düzgün ve net bi şekilde cevap vermenizi istiyorum. İyi Forumlar
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
4 ay önce bilinmeyen sebeplerden hesabımı kapattınız mahkeme kağıdı gelicek gibi kelimelerde kullandınız benım charımın temiz olduguma eminim siz mahkeme kağıdı gönderemiyorsanız ben Karşıyaka'ya gelip Heg Bilişim adlı ofisinizide mahkemeye vermeyi bilirim. Bu konuyu acarken, avukatlara da danıştığımın kanıtıda elimde vardır bu konuya düzgün ve net bi şekilde cevap vermenizi istiyorum. İyi Forumlar
Sağolun size de iyi forumlar
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 26
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Breadja nickli ulaş abimiz sonuna kadar haklıdır.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sonuna kadar arkandayım 15-20 kişinin hesabını kapattılar kafalarına göre, varsa yapabilceğim bir şey iletişime geç lütfen. Benim hesabımda kapatıldı.
Son düzenleme:
- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
300 bin t parayla gezerken iyiydi dimi lan. Her ban yiyen mahkemeye verecem diye tehdit ediyor.
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Sağolun size de iyi forumlar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...