Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ely 3 serverında bi hesabım vardı fakat server birleşiminden sonra hesabıma erişemedim hala da erişemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Eski hesap adınız: azparakas
Kaç karakteriniz var: 2 veya 3
Karakterlerinizin adı: Neo1Madafaka , encilginTURK
En son ne zaman giriş yaptınız (Tam tarihi hatirlamıyorsanız tahmini bir zaman aralığı verebilirsiniz) : Haziran 2014 Sonu - Temmuz 2014 arası
@DarkKnights @yeshe @Shorty @admin
En son ne zaman giriş yaptınız (Tam tarihi hatirlamıyorsanız tahmini bir zaman aralığı verebilirsiniz) : Haziran 2014 Sonu - Temmuz 2014 arası
Ely 3 serverında bi hesabım vardı fakat server birleşiminden sonra hesabıma erişemedim hala da erişemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba @zenG6;
Hesap birleşimleri artık otomatik yapılmakta, hesap şifre mi unuttum, kullanıcı adımı unuttum seçeneğini seçerek şifre veya kullanıcı adınızı e-mail adresinize gönderebilir siniz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba, bende de aynı sorun var fakat mail adresimi unuttum ama şifremi hatırlıyorumMerhaba @zenG6;
Hesap birleşimleri artık otomatik yapılmakta, hesap şifre mi unuttum, kullanıcı adımı unuttum seçeneğini seçerek şifre veya kullanıcı adınızı e-mail adresinize gönderebilir siniz.
Merhaba, bende de aynı sorun var fakat mail adresimi unuttum ama şifremi hatırlıyorum
Mail adresinizi kurtarmayı deneyebilirsiniz. Numaranızı, güvenlik sorunuzu veya kurtarabileceğiniz mail adresinizi ister.
Mail adresini bilmiyorum sorun orda yani xxx@hotmail.com mu yok zzz@hotmail.com mu bunu hatırlamıyorumMail adresinizi kurtarmayı deneyebilirsiniz. Numaranızı, güvenlik sorunuzu veya kurtarabileceğiniz mail adresinizi ister.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)