D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ely 3 Hesap Birleşim Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zenG6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 578

zenG6

Level 1
Üye
Konular
11
Online süresi
15m 34s
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 7 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
68
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ely 3 serverında bi hesabım vardı fakat server birleşiminden sonra hesabıma erişemedim hala da erişemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Eski hesap adınız: azparakas
Kaç karakteriniz var: 2 veya 3
Karakterlerinizin adı: Neo1Madafaka , encilginTURK
En son ne zaman giriş yaptınız (Tam tarihi hatirlamıyorsanız tahmini bir zaman aralığı verebilirsiniz) : Haziran 2014 Sonu - Temmuz 2014 arası

@DarkKnights @yeshe @Shorty @admin

Ely 3 serverında bi hesabım vardı fakat server birleşiminden sonra hesabıma erişemedim hala da erişemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Eski hesap adınız: azparakas
Kaç karakteriniz var: 2 veya 3
Karakterlerinizin adı: Neo1Madafaka , encilginTURK
En son ne zaman giriş yaptınız (Tam tarihi hatirlamıyorsanız tahmini bir zaman aralığı verebilirsiniz) : Haziran 2014 Sonu - Temmuz 2014 arası

@DarkKnights @yeshe @Shorty @admin

Merhaba @zenG6;

Hesap birleşimleri artık otomatik yapılmakta, hesap şifre mi unuttum, kullanıcı adımı unuttum seçeneğini seçerek şifre veya kullanıcı adınızı e-mail adresinize gönderebilir siniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba @zenG6;

Hesap birleşimleri artık otomatik yapılmakta, hesap şifre mi unuttum, kullanıcı adımı unuttum seçeneğini seçerek şifre veya kullanıcı adınızı e-mail adresinize gönderebilir siniz.
Merhaba, bende de aynı sorun var fakat mail adresimi unuttum ama şifremi hatırlıyorum

Merhaba, bende de aynı sorun var fakat mail adresimi unuttum ama şifremi hatırlıyorum

Mail adresinizi kurtarmayı deneyebilirsiniz. Numaranızı, güvenlik sorunuzu veya kurtarabileceğiniz mail adresinizi ister.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri