BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

WWE WWE Güncel Haberler...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ^^®1o^^
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 550

^^®1o^^

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
48
Reaksiyon Skoru
11
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Eski WWE Superstarı Carlito Masked warriors'a katılacak.

-Ocean City, Maryland'da 6 Eylül tarihinde, Olacak Smackdown House show iptal edildi.

-Celeste - WWE İle Kontrat imzaladı. Yeni bir diva daha WWE'e katıldı.

-Matt Hardy Tna'a gidebilir. Matt WWE'de mutlu değilmiş. Ve Tna'da kardeşine yakın olacak. Matt'in Tna'a Gitme Olasılığı Çok Fazla.

-Chris Jericho DVD "."Breaking the Code: Behind the Walls of Chris Jericho" 28 Eylül 2010'da yayınlanması planlanıyor.

-Gail Kim Yeni DVD Ninja's Creed WWE Diva'sı Bu Rol'de Oldukca başarılı, sanırım.

Merak Edilcek BirŞey Yok MAT Tna'ya Gidemez ;)

Arkadasım ben bunu merak edin diye vermedim bilgi olsun diye verdim başlıkta haberler diyor haberler :)

zaten konusuluyordu tna ile matt sıcak gelişmeler var arasında tam bilmiyorum ama bu haftadaki sdde yoktu galiba bence tna ya gidecek kardeşinin olması büyük etki yarattı ve sıcak bir gelişme chris jericho röportajında ayrılabileceğini söylemiş yakında konrtatı bitiyor 1 yıl daha uzatabilirmiş bence şuan wwe çöküşte wcwydi zaten çöktüğü için yenilenme yapmıstı yeni bir yenilenmeye gidebilir çok yıldız kaybediyor bunun yanında edgeninde röportajı vardı ayrılacağını kesin bir dille söyledi 2 senelik wwe macerası kaldı reyinde ayrılacağı biliniyor çok kişi ayrılacak yakın zamanda wwe ne olacak bilemiyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri