farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

"Hedefimiz Dörtlü Final'de kalıcı olmak"

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 76

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Milli atletler Ercan Muslu ile Meryem Erdoğan, 2016 Rio Olimpiyatları'na gitmeye hak kazandı.

Türkiye Atletizm Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Dubai'de yapılan yol yarışı Standard Chartered Dubai Maratonu'na katılan Ercan ile Meryem, olimpiyat barajını geçti.
Ercan Muslu, 2.17.28'lik derecesiyle yarışı 19. sırada tamamlayarak, erkeklerde 2.19.00 olan olimpiyat barajını geride bıraktı. Bu kategoride daha önce Bekir Karayel ve Serkan Kaya da barajı geçmişti.
Meryem Erdoğan ise elit kadınlar mücadelesinde 2.38.46 ile 16. sırayı aldı ve 2.45.00'lik kadınlar barajını geçerek, Sultan Haydar ve Nilay Esen Ersun ile birlikte Rio'ya gitmeye hak kazanan üçüncü Türk atlet oldu.

Dubai'de yarışan bir diğer milli atlet Elif Tozlu ise 2.48.33 ile yarışı 20. sırada tamamladı.
Yarışı takip eden Uluslararası Atletizm Federasyonu (IAAF) Başkanı Sebastian Coe, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ile birlikte barajı geçen sporcuları tebrik etti.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst