ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Efsun Oranı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furkan553
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

furkan553

Level 4
TM Üye
Konular
78
Reaksiyon Skoru
35
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 1 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Dün oranlar arttırıldıktan sonra geceye kadar efsun attık fakat en iyi gördüğüm 15 15 10 efsunuydu.

+%3 arttırma daha olabilir

@Shorty,

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dönüşümler açıldığından beri partiye efsun atıyorum daha en iyi gördüğüm: 10 yarı + 1 atak onunda oranı 10 başka işe yarar hiçbir efsun yok.

Efsun oranları +%3 daha arttırılmalı.

@Shorty, @admin,

Dönüşümler açıldığından beri partiye efsun atıyorum daha en iyi gördüğüm: 10 yarı + 1 atak onunda oranı 10 başka işe yarar hiçbir efsun yok.

Efsun oranları +%3 daha arttırılmalı.

@Shorty, @admin,

Merhaba @furkan553;

Dün oyun hesabımla denediğim kadarıyla zırha gelen efsunlar güzel. Silah için deneme fırsatım olmadı ama biraz şans ile birlikte çok güzel efsunlar yakalayacağınızdan eminim. Ben yine de bu konuyu yönetim ekibine iletiyorum. Öneri için teşekkür ederiz.

Merhaba @furkan553;

Dün oyun hesabımla denediğim kadarıyla zırha gelen efsunlar güzel. Silah için deneme fırsatım olmadı ama biraz şans ile birlikte çok güzel efsunlar yakalayacağınızdan eminim. Ben yine de bu konuyu yönetim ekibine iletiyorum. Öneri için teşekkür ederiz.

+ Olarak pidge serverinde şöyle bi durum var yaklaşık yarım saattir balık tutuyordum zelkova dalı için, fakat 1 tane bile takılmadı sürekli balık ve saç boyaları takılıyor şuan oyunda tanesi 1T den satılıyor zaten dönüşüm yapana kadar neredeyse bi beta kadar yada geçiyor maliyeti bu konuda da bi değişiklikler yapılmalı.

@Shorty,
@admin,

+ Olarak pidge serverinde şöyle bi durum var yaklaşık yarım saattir balık tutuyordum zelkova dalı için, fakat 1 tane bile takılmadı sürekli balık ve saç boyaları takılıyor şuan oyunda tanesi 1T den satılıyor zaten dönüşüm yapana kadar neredeyse bi beta kadar yada geçiyor maliyeti bu konuda da bi değişiklikler yapılmalı.

@Shorty,
@admin,

Bence şu an her şey gayet güzel durumda Yosunlarin fiyatları düşerse betaların da fiyatları düşecek ne bekliyorsunuz ki 10t harcamadan itemi 200t ye satmayı mı ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri