noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Wolfteam HİKAYEM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vallami54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 244

vallami54

Level 3
TM Üye
Konular
17
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 2 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
54
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.. Sizlere wolfteam'da geçirdiğim hikayemi anlatıcam.

Arkadaşlar çok eğlenceli anlarım çok güzel anlarım ve kötü anlarımda oldu.2012veya 2013 senesinde wolfteam'a başlamıştım.o zamanlar daha küçüktük parası olan kazanmıyordu sadece ekipmansız karakteri olanlar bile oyunda 'ABİ' Ünvanına sahipti.Yıldızların olduğu odaya girmek için can atardık,o zamanlar oyun çok farklıydı..

Sonrasında ise Klan ortamıyla tanıştım yaklaşık 2 sene ful klan ws ile takıldım.Abilikler kardeşlikler dostluklar kuruldu bi o kadarda kavga edildi.Gezmediğim oyunda tanımadığım adam kalmadı.Gölge Haramileri başkanı ibrahim diker oyunda en sevdiğim abim gibiydi ve sayamadığım daha niceleri..o zamanlar ibrahim abiden kendi zEdward çarını almıştım.Onunla devam etmiştim ibrahim abi ile çok ticaretimiz olmuştu.ve ardından zEdward'ı verip 2 yıldız çar almıştım.2yıldızında hevesini tattıktan sonra Git gite çıtayı düşürdüm ve 0 dan çar açtım biraz nakit yatırdım ve görevli albay yaptık... En pişmanlığım ise yatırmış olduğum para :)...

Artık Sınav zamanları başlıyordu.Ramazan'da sabahlara kadar oturma dönemi bitiyordu,sabahlama dönemlerimiz bitiyordu çünkü.. Üniversite sınavları lise sınavları derken ve en büyük etkisi OYUNDA HİLELER VE KÜÇÜK YAŞLI İNSANLAR (veletler) çıkmaya başladı.. ANA BACI KÜFÜR EDENİNDEN TUT.SÜLALEYE KADAR KÜFÜR EDENLER.. Ve bizim gibi bir efsane Clan Topluluğunun (yaklaşık 30 kişi çok sevdiğim kişiler) oyunu bırakma zamanımız gelmişti.Her kavgada çok sevdiğim abilerim kardeşlerimle küssemde BANA ÇOK ŞEY KATTIN WOLFTEAM Hala Kayseri'ye Ankara'ya Bursa'ya gittiğimde beni oyundan tanıştığım arkadaşlarım kardeşlerim abilerim beni ağırlıyorsa Ne Mutlu Bana....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri