Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

MuradcH - SheriShMnNn İFTİRA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cin0X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 377

Cin0X

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 5 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
15
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

---

Son düzenleme:
Küfür ettim cezamı çekiyorum . tuzak kurmaya çalışma küfür ettik cezamızı yedik sınırsız banlattırmak mı istiyorsun amacın ne anlamadım adamı benim üzerime niye oyun oynuyorsun tuzak kurmaya çalışıyorsun eğer ben hırsız dediysem suçladıysam kanıtla MuradcH ın PM ekranını çek, kendi yan çarından mı pm atıyosun napıyosun belli değil sen git çocuk kandır beni yok edemiceksin ben her zaman var olucam ve sana 1t vurmaya devam ediceğim sadece sohbet edemiyorum sohbet cezası yedim sorun yok beni bilen biliyor sen devam et acın büyük beni hiç bir zaman yok edemiceksin üzerime oynamaya çalışma :) ha bu arada gerekli tuzak ifşa videon desteğe atıldı sen çok akıllısın biz akıllı değiliz demi sen video çekmeden once ben gecmıs pm videosunu çekmiştim iyikide çekmişim böyle birşey yapcağını tahmin ediyordum işlem sonrası videoyu buradan paylaşıcağım ben sohbet cezası yedim sen eminim sınırsız yiceksin tıcket cevabı beklemedeyim şuan

Son düzenleme:
Devam et sen devam et büyük kozla geliyorum :D
Bir nevi kendi çarın olduğunu kabul ettin , hadi bakalım kim kazanıyormuş.

Video

-
gerçekten çok komik neyin kanıtı bu neyin kabulü , oyununu düzgün oynuyamıyorsun hiç inandırıcı değil Resmen Mantıksız birbiri ile uyuşmuyan Suçlu ağlıyan insan savunması yapıyorsun nereye kaçıcaksın benim üzerime oynuyorsun yetkili birileri görse konuları gülünecek insansın.. ben küfür ettim cezamı çekiyorum beni yok etmeye çalışma sınırsız banlattırmaya çalışma . Sadece bekliyorum tıcket sonucunu

Son düzenleme:
Ben DriLLisH , Dün gece bu bana vurdu 1t300k sonra bunu kestim felan bu özelden küfür etmeye başladı ;
Sonra bu desteğe felan attım buna fısıltı ban atmışlar iyi olmuş , buda benden hıncını almak için özelden mesaj atıyor diyorki; sen kaşındın cezasını felan çekeceksin bende fazla takmadım direk kapattım, Sonrasındada yine tehditler etmeye başladı takmadım, hırsız felan dedi, en son dayanamayıp video çektim
;
Forumada atmış yalan olduğunu her türlü ispatlarım.
Artık böylelerine gücüm yemin ederimki yetmiyor. Gerekenin yapılmasını fazlasıyla istiyorum Lütfen.

:mad::mad::mad::mad:

Forum üzerinden işlem yapılmıyor , kanıtınız ile beraber ticket atın.

Arkadaslar sağolsun destekci oldular ve araştırdık iyice DriLLisH isimli oyuncunun gerçek yüzü buyrun videolar : 1: : umarım herkez gerçek yüzünü görmüştür bir daha oyun yapmaya kalkma seni hırsız sana kimse hakkınıda helal etmez kimsede bişeyini helal etmez Yakındada Ban yersin umarım sınırsız Ahmete de teşekkür ediyorum videoyu çeken sonucu kavuşturdu bendende helallik istedi hakkımı helal etmedim videoda görürsünüz zaten . https://www.youtube.com/watch?v=qpGjdc0_47E&feature=youtu.be

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri