PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ninja Kıvılcım Set-Hesaplar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arthasss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 925

Arthasss

Level 4
TM Üye
Konular
34
Reaksiyon Skoru
128
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 6 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
80
MmoLira
9
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Poine isimli karakterimin setini satıyorum oyun içinde aktif değilim buradan ulaşırsanız sevinirim.

bütün savunmaları tamdır kılıç karakter seti . ful büyü hızlı çevikli set. silahıda çevikli . cevik kritik kostum baslıklarıyla satabilirim . tekliflerinizi yazabilirsiniz tanıdıklara lazımsa daha iyi olur setide almıcak birine ifşa etmek istemiyorum .

ayriyetten 130 level her karakterde çar satılır boş halde biyaloglu biyalogsuz hepsine teklifleri özel mesaj yoluyla ulaştırabilirsiniz.

Kardes nınja setın Eli hariç sadece iç itemlerine ne kadar istiyorsun. Zırh Kask Bilezk Kolye Küpe Kalkan Pabuc. Uygun bir Fiyat Verirsen Oyun İçi Nakite Alacağım.

Kardes nınja setın Eli hariç sadece iç itemlerine ne kadar istiyorsun. Zırh Kask Bilezk Kolye Küpe Kalkan Pabuc. Uygun bir Fiyat Verirsen Oyun İçi Nakite Alacağım.
Set olarak komple satiyorum teklifleri degerlendiriyorum ozelden yazan arkadaslarda var iyi gelen teklife vericem :)

Güncel

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri