Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Kristal Kayboldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WhiteShoot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 492

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba ;

Ocak Ayının 10. Gününde Kristal Kaybı Yaşadım.Olay Şöyle Oldu 2 Tane 25 Krisatlim Vardı 50 Kristale Cevircektim 50 Kristali Cekdim Fakat Nesne Market Deposuna Gelmedi 4-5 Kere Ticket Atmama Rağmen Yöneticilerden Gelen Yanıt İse Size Dönceğiz Diyorlar Acaba Cıkmaz Ayın Son Perşembesimi Dönceksiniz Sabrımız Kalmadı Biran Önce Sonuclanmasını İstiyoruz Oyun Hatasından Kayboldugu Gercegide Var Buna Göre Bi Çözüm Bulunuz...

Sunucu : Keith
Hesap Adı: Alvastin

İyi Forumlar

Merhaba ;

Ocak Ayının 10. Gününde Kristal Kaybı Yaşadım.Olay Şöyle Oldu 2 Tane 25 Krisatlim Vardı 50 Kristale Cevircektim 50 Kristali Cekdim Fakat Nesne Market Deposuna Gelmedi 4-5 Kere Ticket Atmama Rağmen Yöneticilerden Gelen Yanıt İse Size Dönceğiz Diyorlar Acaba Cıkmaz Ayın Son Perşembesimi Dönceksiniz Sabrımız Kalmadı Biran Önce Sonuclanmasını İstiyoruz Oyun Hatasından Kayboldugu Gercegide Var Buna Göre Bi Çözüm Bulunuz...

Sunucu : Keith
Hesap Adı: Alvastin

İyi Forumlar

boşa çaba sarfetme kardeşim benimde 100 kristal kayboldu depoma gelmedi ticketlere yanıt bile almadım üstüne üstlük ban yedim hem oyundan hem forumdan hemde :/

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri