bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Forum Hesabına Ulaşamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Selcuk Uysal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 382
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba @s.uysal27 Hesabıma giriş yapamıyorum
Hesaba kayıtlı şifremi unuttum yada değiştirilmiş. Hesaba kayıtlı mail adresimede giriş sağlıyamıyorum.
E-Posta Kurtarma işlemlerinde ise farklı bir adres tanımlanmıs ve Guvenlik sorusu fazla cevablanmış ve kilitlenmiş.
Eposta adresimin Çalındığı yönündeyim.

Ancak Forum yonetiminden birisi bana kalkmıs hesabımızdan siz sorumlusunuz diyor.
Tabiki ben sorumluyum ancak hesabım Ele geçirilmiş veya başka bişeyde olabilir sizlerinde bize destek vermeniz gerekir.

Hesabta kayıtlı Skype Adresim yazıyor ve Hesabla olan tüm bilgilerimi aktarabilirim. En azından Hesabın benim olduguna dair bir kac soru sorulabilirdi kanıt istenebilirdi Kestirip atmakla olmuyor.

Adminlerden Bu sorunum için yardım bekliyorum. Hesabın benim olduğuna dair her türlü kanıtı verebilirim.

@admin @asdasdasddj @CrazyAlkan @DN Angel @peacemackers

Son düzenleme:
Merhaba @s.uysal27 Hesabıma giriş yapamıyorum
Hesaba kayıtlı şifremi unuttum yada değiştirilmiş. Hesaba kayıtlı mail adresimede giriş sağlıyamıyorum.
E-Posta Kurtarma işlemlerinde ise farklı bir adres tanımlanmıs ve Guvenlik sorusu fazla cevablanmış ve kilitlenmiş.
Eposta adresimin Çalındığı yönündeyim.

Ancak Forum yonetiminden birisi bana kalkmıs hesabımızdan siz sorumlusunuz diyor.
Tabiki ben sorumluyum ancak hesabım Ele geçirilmiş veya başka bişeyde olabilir sizlerinde bize destek vermeniz gerekir.

Hesabta kayıtlı Skype Adresim yazıyor ve Hesabla olan tüm bilgilerimi aktarabilirim. En azından Hesabın benim olduguna dair bir kac soru sorulabilirdi kanıt istenebilirdi Kestirip atmakla olmuyor.

Adminlerden Bu sorunum için yardım bekliyorum. Hesabın benim olduğuna dair her türlü kanıtı verebilirim.

@admin @asdasdasddj @CrazyAlkan @DN Angel @peacemackers
Özel mesajdan bir kaç soru göndericeğim birazdan onları cevaplayın bakalım duruma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri