- Konular
- 175
- Online süresi
- 3m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 335
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bana oyunu öğren diyosun 2 aydır burada olmama rağmen eminim senden çok daha şey biliyorumdur ve senden çok daha iyiymdir her neyse
şurupla 4-5 çara dayanabilen adamlar var diyosun.nerden biliyosun? oyunda yaşam kutsaması denen bi icat var bundan haberin varmı?
ilk yazıma bakarsan serbest bırakılsın demıyorum sanıyede 6-7lere çıkarılsın dıyorum ama sen nasıl bi ön yargı ile yaklaşıyosan.yada niyetin hep burada tartışmalar yaratmaksa onu bilemem dostum.sana tavsiyem yazılanları iyi oku ve iyi anla.faydalı olur sanada
trde okçu nınjların çok vurma sebebınıde sana anlatıyım güzel kardeşim bi bilgin yok galiba aydınlan.trde ok savunması yapan çar sayısı çok azdır.swde oynayan oyuncuların %5 ine gelıyo sanırsam.burda ki gibi öyle rahat rahat 50-60 ok savunması olmuyo(deri çizme +9 ateş anka) yapamıyorsun orda.
benım burada 81 yay savunmam ve 65 ninja savunmam var. 10-15k arası skil atabilen çarlar var ve düzde 3-5k arası vuruyorlar.
şimdi sen bana söyle böyle savunmaya bukdar çok vurulması normalmi.biraz yapıcı bak öyle konuş.
bi şamana 80 çan savunması 65 şaman savunması yap sence ne vurabilcek?
81 yay 65 ninjaya 10-15k vurabilen okçu olması imkansız sallıyorsun bari destekli salla birader. Ataklı okçu charım var o kadar savunması olan adamların kaç yediğini kendim biliyorum.
Oyunu bilmediğin şaman örneğinden belli, şamanlara çan savunması etki etmiyor delici vuruş yapıyorlar elli kez denedik çan savunması bir işe yaradığı yok.
2 aylık oyuncu olduğun zaten belli şuruplar saniyede 6-7 kez basılsın diyorsun, millette otomatik şurup basma programları var saniyede 6-7 kez basarsa 2-3k yiyen adam yatar ?
Charını benimle kıyaslamaya nasıl cür'et ediyorsun cidden anlamış değilim. 2 Aydır oynadığın için beni tanımıyor olman normal ama her şeyi iteme vurup karşındaki kişiyi ezmeye çalışman da çocuk oluşundan kaynaklı büyük ihtimalle.
- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
bana oyunu öğren diyosun 2 aydır burada olmama rağmen eminim senden çok daha şey biliyorumdur ve senden çok daha iyiymdir her neyse
şurupla 4-5 çara dayanabilen adamlar var diyosun.nerden biliyosun? oyunda yaşam kutsaması denen bi icat var bundan haberin varmı?
ilk yazıma bakarsan serbest bırakılsın demıyorum sanıyede 6-7lere çıkarılsın dıyorum ama sen nasıl bi ön yargı ile yaklaşıyosan.yada niyetin hep burada tartışmalar yaratmaksa onu bilemem dostum.sana tavsiyem yazılanları iyi oku ve iyi anla.faydalı olur sanada
trde okçu nınjların çok vurma sebebınıde sana anlatıyım güzel kardeşim bi bilgin yok galiba aydınlan.trde ok savunması yapan çar sayısı çok azdır.swde oynayan oyuncuların %5 ine gelıyo sanırsam.burda ki gibi öyle rahat rahat 50-60 ok savunması olmuyo(deri çizme +9 ateş anka) yapamıyorsun orda.
benım burada 81 yay savunmam ve 65 ninja savunmam var. 10-15k arası skil atabilen çarlar var ve düzde 3-5k arası vuruyorlar.
şimdi sen bana söyle böyle savunmaya bukdar çok vurulması normalmi.biraz yapıcı bak öyle konuş.
bi şamana 80 çan savunması 65 şaman savunması yap sence ne vurabilcek?
4-5 çara ben şurup bile basmıyorum dostum. 2 aylık oyuncunun haberi olmaz herkesin savunmasından. Şuan oyuna şurup gelirse 20 kişiye yatmayan çarlar çıkar ortaya. Şamanlar her zaman oyunun en iyi karakteri oldu. Benim oyunu oynadığım sürece dizmesini bilen şaman kadar kimse hasar veremedi bana. Oyun içinde 71 şaman savunmam ve +35 bloğum var. Yine de şamanlar benim için sorunsa bu oyunda bir hata var demektir. Bu arada 81 ok 65 ninjaya 15k gibi bir damage yemen imkansız. Ninja 1-1 takan adam bile o damageyi düz olarak vuramaz
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
4-5 çara ben şurup bile basmıyorum dostum. 2 aylık oyuncunun haberi olmaz herkesin savunmasından. şuan oyuna şurup gelirse 20 kişiye yatmayan çarlar çıkar ortaya. şamanlar her zaman oyunun en iyi karakteri oldu. Benim oyunu oynadığım sürece dizmesini bilen şaman kadar kimse hasar veremedi bana. Oyun içinde 71 şaman savunmam ve +35 bloğum var. Yine de şamanlar benim için sorunsa bu oyunda bir hata var demektir. Bu arada 81 ok 65 ninjaya 15k gibi bir damage yemen imkansız. Ninja 1-1 takan adam bile o damageyi düz olarak vuramaz
cahil olma olm oyunu öğren gel cöp setinle artistlik yapıyordun yerlerde süründürüyor şamanlar seni
şamanlara karşı fazla koyman ımkansız her karakterın ıllakı bır acığıda oluyor bunu da illa bizmi öğretelim sana be koc ne diyim ki cok bilmişliğini bırak bızım yanımıza gel bana oyunu öğret de belki yanımıza alıp adam ederiz seni portofino buna laf atlatma bebeğe git anlat buna anlatma bu burnunun dıkıyle boyle sürünür buralarda bu bu bu var diye ağlar durur sorunların da bılmediğin icin cözülmez hadi eyvallah
- Konular
- 65
- Online süresi
- 37m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
cahil olma olm oyunu öğren gel cöp setinle artistlik yapıyordun yerlerde süründürüyor şamanlar seni
şamanlara karşı fazla koyman ımkansız her karakterın ıllakı bır acığıda oluyor bunu da illa bizmi öğretelim sana be koc ne diyim ki cok bilmişliğini bırak bızım yanımıza gel bana oyunu öğret de belki yanımıza alıp adam ederiz seni portofino buna laf atlatma bebeğe git anlat buna anlatma bu burnunun dıkıyle boyle sürünür buralarda bu bu bu var diye ağlar durur sorunların da bılmediğin icin cözülmez hadi eyvallah
Senin herhangi bir savunman, benim şaman savunmam kadar yüksek değil semt apaçisi. Sen kimle konuştuğunu bilmiyorsun. Senin kapalı dediğin savunman, benim çarımın açığı bile olamaz.
- Konular
- 47
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Senin herhangi bir savunman, benim şaman savunmam kadar yüksek değil semt apaçisi. Sen kimle konuştuğunu bilmiyorsun. Senin kapalı dediğin savunman, benim çarımın açığı bile olamaz.
OLM GEC BU AYAKLARI İŞTE YATIYOSUN PASO BEN GÖRÜYORUM SENİ NİYE AĞLIYON Kİ FORUMDA GM ABİLERİNE OYUN 10 NUMARA SEN BİRAZ EZİKSİN GALİBA KANKA BOŞVER TAKMA KAFANA SIKINTI YAPMA ABİSİ KRAL OLSAN NE YAZAR PAŞA OLSAN NE YAZAR TAHTINA CIKARKEN BANA SORARAK CIKMIŞ OLURSUNUZ BUNU UNUTMAA KOCUMM :dDDD