locale > inventorywindow.py dosyasını aç şu kodu aratıp sil;Merhaba arkdaş serverimde simyayı komple kaldırmak istiyorum nasıl kaldırabilrim yada kapaatmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim..
{
"name" : "DSSButton",
"type" : "button",
"x" : 114,
"y" : 107,
"tooltip_text" : uiScriptLocale.TASKBAR_DRAGON_SOUL,
"default_image" : "d:/ymir work/ui/dragonsoul/dss_inventory_button_01.tga",
"over_image" : "d:/ymir work/ui/dragonsoul/dss_inventory_button_02.tga",
"down_image" : "d:/ymir work/ui/dragonsoul/dss_inventory_button_03.tga",
},
onPressKeyDict[app.DIK_O] = lambda : self.interface.ToggleDragonSoulWindowWithNoInfo()

locale > inventorywindow.py dosyasını aç şu kodu aratıp sil;
Kod:{ "name" : "DSSButton", "type" : "button", "x" : 114, "y" : 107, "tooltip_text" : uiScriptLocale.TASKBAR_DRAGON_SOUL, "default_image" : "d:/ymir work/ui/dragonsoul/dss_inventory_button_01.tga", "over_image" : "d:/ymir work/ui/dragonsoul/dss_inventory_button_02.tga", "down_image" : "d:/ymir work/ui/dragonsoul/dss_inventory_button_03.tga", },
root > game.py aç ve şu kodu sil
Kod:onPressKeyDict[app.DIK_O] = lambda : self.interface.ToggleDragonSoulWindowWithNoInfo()
Bu şekilde sadece envanterdeki butonu ve "O" tuşu ile açılan penceresini kaldırmış olursun hiç bi şekilde simya yapamazlar. Denedikten sonra bilgi verirsin![]()
enventere geliyor sürekliBen simya sistemi nedir hiç bilmiyorum ama çok gereksiz bişey, ne işe yarar nasıl yapılır o envanterdekiler nedir bilmem. Her açtığım serverimde mutlakada kaldırırım![]()