HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yardım edin allah rızası için ya
yardım edin allah rızası için ya
Herkesin karşılaştığı CREATE NO APPROPRIATE DEVICE sorunu insanlara çok büyük bir sorun gibi gelse de aslında yapması söylemesinden daha kolay olan bir çözümü var.
Windows 7,8 ve Vista sistemleri için Metin2 pvp server clientine sağ tıklayıp uyumluluk sorununu gider seçeneğine tıklayın bu seçeneğe tıkladığınızda karşınızda iki seçenek bulacaksanız. Önerilen ayarları deneyin ve sorun giderme programı adı altında iki seçenekten önerilen ayarları deneyin seçeneğini seçerek yolunuza işleme devam edin.
İşlem tamamlandıktan sonra programı sına diye bir seçenek çıkacaktır bu seçeneğe tıkladığınızda Metin2 ye giriş yapmaya çalışacak eğer girerse sorununuz çözülmüş demektir. Pencereyi kapatarak oyununuzu oynamaya başlayabilirsiniz.
Windows Xp platformu kullanıyorsanız aynı şekilde metin2 client dosyanızı bulup sağ tıklayarak uyumluluk sorunu gider seçeneğiyle oyunun ayarlarını değiştirerek önerilen ayarlarla oyunu Windows la uyumlu bir şekilde çalıştırabilirsiniz.
Bu sayede sorununuz çözülmüş olacaktır hala çözülmüyorsa Metin2 dosyalarıyla çok oynanmış olabilir silip yeniden yüklemenizi öneririm. Bol savaşlı günler ve iyi eğlenceler dilerim.
olmuyor abicim olmuyor lanet girsin artık ya tam 3 aydır bu sorunu bulmaya çalışıyorum win7 e çevircem ama pc 8.1 orjinal oldugundan dolayı çeviremiyorum yeter be
Merhaba,
@teknisyen67;
Microsoft'un official sitesin de mevcut olan bir makale hatanızın çözümünü içeriyor.
@teknisyen67;
Microsoft'un official sitesin de mevcut olan bir makale hatanızın çözümünü içeriyor.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
abicim cok sagolasında ben baktım yazılara pek anlamadım bana yardımcı olurmusun lütfen yardım edin abi ya 3 ay oldu yemin ederim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)