Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ticketlere bakın yeter !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eyp6347
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 431

eyp6347

Level 1
Üye
Konular
15
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 8 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
32
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bu ne sorumsuzluktur ticketlere bakın artık gmlik yapamayacaksanız yapacak birine devredin sizin keyfınızı mı bekleyecem 4 aydır sorunuma çare bulamadınız 3 yıldır bu oyunu oynuyorum o kadar emeğim durduk yere gitti ve siz sorunuma çare bulmuyorsunuz yeter biz de insanız bekle bekle nereye kadar sabırım tükendı sorunuma çare bulun benı oylamayın artık benı oylamanız dan bıktım :mad:

bu ne sorumsuzluktur ticketlere bakın artık gmlik yapamayacaksanız yapacak birine devredin sizin keyfınızı mı bekleyecem 4 aydır sorunuma çare bulamadınız 3 yıldır bu oyunu oynuyorum o kadar emeğim durduk yere gitti ve siz sorunuma çare bulmuyorsunuz yeter biz de insanız bekle bekle nereye kadar sabırım tükendı sorunuma çare bulun benı oylamayın artık benı oylamanız dan bıktım :mad:

Merhaba,

Üslubunuzu bozmazsanız seviniriz , talep numarasını yazarmısınız ?

Merhaba,

Üslubunuzu bozmazsanız seviniriz , talep numarasını yazarmısınız ?

adam da moral mı bıraktınız 4 ay dır bekliyorum 5. ay a doğru gidiyorum talep numarasını özelden mesaj atacam ordan bak

adam da moral mı bıraktınız 4 ay dır bekliyorum 5. ay a doğru gidiyorum talep numarasını özelden mesaj atacam ordan bak

Merhaba,

Öncelikle konuşma üslubunuzu düzeltin daha sonra bana bildirin.Teşekkürler

Merhaba,

Öncelikle konuşma üslubunuzu düzeltin daha sonra bana bildirin.Teşekkürler
sen benım sorunumla ilgilenme o zaman üst yetkiline söyle o benım sorunuma baksın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri