InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Sağlam Bilişim arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tulyaret0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 858

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Abe Adamlar Dbakirli Yanlış Olmaz .D

Ejderha odası sorun hemde kocaman bır sorun. Yani büyük bir sw acmayı dusunenler sakın olakı aldanmayın. 2 ay bekledım yapmasını ama yapmadılar. En son senınle calısmak ıstemıyorm deyıp uyelıgımı sıldıler Tabı kolaya kacmak budur. Bu yorumu da sılecekler cunku burada kotu yorum yapınca hemen sılıyorlar. İşte bu yuzden herkes ıyı sanıyor netmarlısı ama kocaman bir fiyaskıo bu bilişim. Benden uyarması. Szi istediğinizi yaparsınız arkadaşlar. 2 ay emeğimi çaldı bu bilişim. Reklamlarımı çaldı. Her şeyimi çaldı. Siz bilirsiniz mağdur olmamak adına seçmeyin. OYUNDAN ATMA SORUNLARI KENDI KENDINE KAPANAN SW LER HEPSİ NETMARLİSTE. İNANMAYANLAR YOTUBEYE NETMARLİS YAZSIN ZATAN GERISI CIKACAKTIR. BEN ÇEKTİM SİZ ÇEKMEYIN HAYIRLI GÜNLER

Ejderha odası sorun hemde kocaman bır sorun. Yani büyük bir sw acmayı dusunenler sakın olakı aldanmayın. 2 ay bekledım yapmasını ama yapmadılar. En son senınle calısmak ıstemıyorm deyıp uyelıgımı sıldıler Tabı kolaya kacmak budur. Bu yorumu da sılecekler cunku burada kotu yorum yapınca hemen sılıyorlar. İşte bu yuzden herkes ıyı sanıyor netmarlısı ama kocaman bir fiyaskıo bu bilişim. Benden uyarması. Szi istediğinizi yaparsınız arkadaşlar. 2 ay emeğimi çaldı bu bilişim. Reklamlarımı çaldı. Her şeyimi çaldı. Siz bilirsiniz mağdur olmamak adına seçmeyin. OYUNDAN ATMA SORUNLARI KENDI KENDINE KAPANAN SW LER HEPSİ NETMARLİSTE. İNANMAYANLAR YOTUBEYE NETMARLİS YAZSIN ZATAN GERISI CIKACAKTIR. BEN ÇEKTİM SİZ ÇEKMEYIN HAYIRLI GÜNLER

Bilader attığın videolarada baktımda sende herşeyi sorun yapmışsın.Oldu olucak adamlara sponsorlu reklamlar felanda talep et :D
Metin2 server açıyorsan kendine azda olsa güvencen olucak,en kötü ihtimal birazda kendin araştırmacı olup bu dosyalar seninde elinde olduğu için düzeltme şansına sahipsin.

Niye? Oyundan atmasını nasıl düzelteceğim? Ya da ch düşmesini? Yada sw hacklenmesini :D Hangisini nasıl düzelteyim? Sorunsuz offical ejderha odası diye yazmsınlar o zaman? %100 korumalı sw ler diye yazmasınlar o zaman? :) @BabaMerhaba

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri