farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Ücretsiz 3D Modeller [Aylık Güncel]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serialci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 143
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

exclusive.png

Bu konu sadece Turkmmo'ya özeldir. Başka forumlarda bulamazsınız :)
ayrac.png

ayrac.png

Merhaba :)
Başlıkta da görebileceğiniz üzre 3D modellerimi çeşitli projelerinizde kullanabilmeniz için ücretsiz bir şekilde sizinle paylaşmak istedim.
gr2false.jpg

Modellerin formatı GR2 değildir yani doğrudan Metin2'ye aktaramazsınız :/
Ancak bu videoyu izlerseniz basit bir şekilde yapabilirsiniz :)

Granny Viewer

Videolu Anlatım Yayında!

ayrac.png

rest.png

ayrac.png

ayrac.png

notif.png

Artık modellerimin hepsini adresinden paylaşacağım!
Modeli 3D İnceleme özelliğini seveceğinizi düşünüyorum ^^

download.png

indirme.gif

ayrac.png

124.gif

Yani, modeller mobil oyunlara bile rahatlıkla eklenecek boyutlarda!
ayrac.png

czmmodl.png

czm.jpg

cizim.gif

ayrac.png

Modellerimle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız forum üzerinden mesaj atmakan çekinmeyin.

com.png

(Forumdan mesaj atmanızı tercih ederim)

Sizlere en kısa sürede cevap verebilmem için mesaj atmanızı öneririm :)

abay.gif

Untitled_1.jpg

Artık modeller Haftalık değil Aylık olarak güncellenecektir!

(Belli olmaz)

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Kullanima hazir format disinda paylasim yapilmasi yasak diye biliyorum en uygun metin2 ye granny formatında paylasım yapabilirsiniz ben bildirdim dönen olmadi su ana kadar ancak dedigim gibi internetden free dosyalarin kullanima uygun olmayan paylasimlar normal kullanicilar kullannamayacagi icin kapatilir en azindan daha once rastladigim olaylar bilginize

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Develop kelimesinin türkçe anlamı geliştirmek/yükseltmek tir.
Dolayısıyla modelleri GR2 Formatına çevirseydim model üzerinde değişiklik yapmak isteyen kullanıcıların modeli tekrardan kullandıkları programa uyumlu bir formata çevirip, UV'lerini hazırlayıp üzerlerine dokularını işlemesi çok daha uzun süren bir işlem olacaktı.

Ayrıca mesajın bana konu başlığını "Oyunlarınızda Ve Projelerinizde..." olarak değiştirmem gerektiğini fark ettirdi.

İnsanların ordan burdan alıp oyunlarına ekledikleri şeyler develop olayına tamamen aykırı.Benim yaptığım şey neredeyse bütün modelleme programlarında kullanılan OBJ formatıyla farklı programları aynı çatı altında birleşirmek.

OpenGameArt da mesela modellerini ".blend" formatında paylaşanlara bu yüzden fazla itibar edilmez ki OGA Developing e güzel bir örnektir.

Benim asıl amacım kullanıcıların ne kadar az poligonla ne kadar fazla şey üretebileceklerini göstermek.
Modelleme işinde yeni olan arkadaşlar içinde basit örnekler ve konseptler olarak da kullanılabilirler.

Konumda yanlış birşey yok.
Silinse bile yanlış olan konum değil Kategoridir.
2 Yeni model eklendi.
Moderasyon kararı ile siteye eklendiği için, sarı çerçeveli modellerin listelenmesi gecikebil
ir.

Kullanima hazir format disinda paylasim yapilmasi yasak diye biliyorum en uygun metin2 ye granny formatında paylasım yapabilirsiniz ben bildirdim dönen olmadi su ana kadar ancak dedigim gibi internetden free dosyalarin kullanima uygun olmayan paylasimlar normal kullanicilar kullannamayacagi icin kapatilir en azindan daha once rastladigim olaylar bilginize
2 Yeni model eklendi.
Moderasyon kararı ile siteye eklendiği için, sarı çerçeveli modellerin listelenmesi gecikebil
ir.

(Clara.io'ya geçildiği için artık böyle bir durum yok )

Son düzenleme:
2 Yeni model eklendi.
ir.

screenshot_142.png

Dolayısıyla modelleri GR2 Formatına çevirseydim model üzerinde değişiklik yapmak isteyen kullanıcıların modeli tekrardan kullandıkları programa uyumlu bir formata çevirip, UV'lerini hazırlayıp üzerlerine dokularını işlemesi çok daha uzun süren bir işlem olacaktı.

Ayrıca mesajın bana konu başlığını "Oyunlarınızda Ve Projelerinizde..." olarak değiştirmem gerektiğini fark ettirdi.

İnsanların ordan burdan alıp oyunlarına ekledikleri şeyler develop olayına tamamen aykırı.Benim yaptığım şey neredeyse bütün modelleme programlarında kullanılan OBJ formatıyla farklı programları aynı çatı altında birleşirmek.

OpenGameArt da mesela modellerini ".blend" formatında paylaşanlara bu yüzden fazla itibar edilmez ki OGA Developing e güzel bir örnektir.

Benim asıl amacım kullanıcıların ne kadar az poligonla ne kadar fazla şey üretebileceklerini göstermek.
Modelleme işinde yeni olan arkadaşlar içinde basit örnekler ve konseptler olarak da kullanılabilirler.

screenshot_142.png

Hocam ben size mantik var demedim ki sistem var dedim burasi 3d modelleme bolumudur dogru ancak ust başligi metin2 dir ben gördüğümü söylerim söylemesi benden ustume duseni yapar cekilirim insan olarak dinlenek baskasina kalsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri