StackTrace 1
StackTrace
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

[C++]4-5 Envanter BUG Fix

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakantrevol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmamın sebebi prim değildir sadece başkalarına yararım dokunsun diye açmış bulunmaktayım kanıt videosu ekledim sistem çalışmıyor deme hakkına sahip değilsiniz.Sizlere yaptıklarımın aynısını aktarmaya çalışacağım ;

Konuya bakmak yetmiyor bir teşekkürü hor görme :)

BUG : 3 ve 4.envanter veya 5.envanter ne olursa olsun fark etmez 2.envanterden sonra item hiç bir türlü dönüşmüyordu ve bu sorunu nasıl çözerim diye herkese sordum ama çözüm bulamadım ama çok basitmiş bulduğum zaman.

Şimdi ilk olarak sizlere şunu söyleyeyim

1 Envanterde : 45 Slot ;
2 Envanterde : 90 Slot ;
3 Envanterde : 135 Slot ;
4 Envanterde : 180 Slot ;
5 Envanterde : 225 Slot ;

Bulunmaktadır ona göre ayarlayacaksınız kodları

Bu sorunu çözmeniz için ilk olarak ;

FTP: Game/Src

char_battle.cpp
itemmanager.cpp
input_main.cpp
exchange.cpp
char_item.cpp
cmd_general.cpp
cube.cpp

Bu dosyaların içinde bulunan inventorysize = 180 kodunu bularak (bende 4 envanter olduğu için 180 kodu bulunmakta sizin filesinizde kaç envanter varsa ona göre slot sayısını değiştirin)

Yukarıda envanter sayısına göre toplam slot sayılıranı verdim ona göre değiştirin

Bug sadece büyülü metal iteminde değildir epic sura , demirci vb npclerde de iteme artı basılmıyordu o sorunda ortadan kalkmış oluyor

Kanıt @

@DeadLyEscaPe; yardımları için ayrıca teşekkürler..

teşekkürler yararlı konu

fakat bu sorun sadece mainline_released kullananlarda var
belirtirsen iyi olur :)

mainline_released kullanıyorum burda fonksiyonlar değişik zaten size olarak gösterilmemiş INVENTORY_MAX_NUM fonksiyonu kullanılmış diğer srclerdede bulamadım :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri