kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
Hikaye Ekle

SMStagger

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CaanibaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 147

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

[h=2]İstediğiniz tarih ve saatte, önceden zamanladığınız mesajları otomatik olarak gönderebilirsiniz.[/h]Android işletim sistemli akıllı telefonlar için geliştirilenSMStagger uygulaması sayesinde, göndereceğiniz SMS’leri zamanlayabiliyorsunuz.
Bazı durumlarda sıkça ihtiyaç duyduğumuz özelliklerden biri de mesajlarımızı zamanlayarak göndermek olsa gerek. Unutmamamız gereken günler, hatırlatmalar gibi durumlarda çok basit işlemlerle bu dertten kurtulmamız SMStagger uygulamasıyla mümkün. Örneğin; doğum günü olan arkadaşlarınıza kutlama mesajı göndermek için, kişiyi rehberden aratıyorsunuz ve mesajı göndermek istediğiniz tarih ve saati seçtikten sonra göndermek istediğiniz mesajı yazarak zamanlayabiliyorsunuz. Mesajın gönderilme tarihine kadar değişiklikler yapma imkanu sunan uygulamanın reklamsız olması da benim gözümde olumlu puan almasına neden oldu diyebilirim. Zira çoğu uygulamada karşımıza çıkan gereksiz ve zaman kaybettiren reklamlar baş belası olabiliyor.
Materyal Dizayn ile süslenen SMStagger uygulaması, kullanım kolaylığı ve çok işe yarayacağını düşündüğüm zamanlama özelliğiyle Android kullanıcılarının mutlaka denemesini tavsiye ediyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri