darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Aw-139

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SharkqL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 303

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[TABLE="class: infobox, width: 315"]
[TR]
[TH]Rol[/TH]
[TD]Orta asansör / [/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Üretici[/TH]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]İlk uçuş[/TH]
[TD]3 Şubat 2001[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Tanıtım[/TH]
[TD]2003[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Birincil kullanıcı[/TH]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Sayı inşa[/TH]
[TD]770 [SUP] [/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Birim maliyet[/TH]
[TD]12.000.000 $ (2013) [SUP] [/SUP]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Haline[/TH]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

AgustaWestland AW139 15 koltuk orta ölçekli çift motorlu olup geliştirdi ve üretti tarafından esas Bu VIP / kurumsal taşımacılık, deniz taşımacılığı, yangın söndürme, kolluk, arama ve kurtarma, acil sağlık hizmeti, afet yardımı ve deniz devriye dahil olmak üzere birçok farklı roller, at pazarlanmaktadır. [SUP] [/SUP] İtalya'da AgustaWestland kendi üretim tesislerine ek olarak ve Amerika Birleşik Devletleri, AW139 HeliVert, AgustaWestland arasında bir ortak girişim tarafından Rusya'da üretilen
AW139 özgün olarak tasarlanmış ve Agusta tarafından ortaklaşa geliştirilen bir Bell projeden çekilmesiyle veAgusta-Bell AB139 olarak pazarlanan bu AW139 redesignated oldu. 2003 yılında hizmete girmeye beri, AW139 AgustaWestland en etkili ürünlerinden biri haline gelmiştir; sonradan iki genişletilmiş orta asansör helikopterler, askeri odaklı haline gelmiştir ve sivil pazar için.

[h=3]Origins[/h]Eylül 2000 tarihinde 26 türü için birinci dereceden tarafından yerleştirildi İlk üretim öncesi helikopter 3 Şubat 2001 tarihinde uçtu İtalya'da, diğer iki AW139s da uçan çalışmalarda yer aldı. [SUP] [/SUP] İlk üretim AW139 Haziran 2002 24 ilk uçuşunu yaptı Avrupa JAA sertifikası 2003 yılı Haziran ayında alınan ve FAA tipi sertifikası Mayıs 2005 By Aralık 2004'te izledi, AW139, dünya çapında 100 siparişlerin aşan almıştı. ABD'de, tip US139 altında pazarlanan, ABD ordusunun Işık Maksat Helikopteri rekabete girmiştir.AW139 için bir anahtar pazar. denizaşırı operasyonlar için dayanıklılığını artırma helikopterleri gerekli petrol ve gaz endüstrisi oldu 2005 yılında, AgustaWestland Bell'in% 25 aldım Program ve 95.000.000 $ için AW139 onun tüm hakları payı. 1997 yılında, İtalyan helikopter üreticisi için bir yedek geliştirmek için bir program başlattı (çok sayıda inşa edilmiş helikopter 900 uçağı tahmin ediliyor potansiyel bir pazar ile Agusta tarafından lisans altında). Geleneksel helikopter ve: 1998 yılında, Bell ve Agusta iki uçağını geliştirmek için bir ortak girişim, Bell / Agusta Aerospace Şirketi (BAAC) kurma, bir anlaşma yapmıştır uçağı. Bunlar Bell / Agusta AB139 ve oldu sırasıyla; [SUP] [/SUP] Bell Agusta AB139 kurşun ortağı olacağını ise BA609 gelişmesi için öncü ortağı olacaktı; o üretim, satış ve destek paylaşılacak için düşünülmüştü. [SUP] [/SUP]
2008 yılının Nisan ayında, AgustaWestland daha iyi gibi büyük olarak helikopterler tarafından sunulan uzun menzilli pazarlarında rekabet 14.991 lb (6,800 kg) AW139'un maksimum brüt ağırlık artışı belgeleyen sürecinde olduğunu ortaya koymuştur ve 2007 yılında, içinde AgustaWestland Havacılık fabrikasında ikinci üretim hattı kurulmuş; [SUP] [/SUP] ABD üretim 40 adede ulaşması amaçlanan bu noktada Philadelphia tesisi, Eylül 2014 yılında 200 AW139 üretti yakın gelecekte yılda. [SUP] [/SUP] 2011 yılına kadar, AgustaWestland 90 AW139s yıl üreten, yazın doğrudan 2010 yılında şirketin genel gelirinin% 9.5 sorumlu olarak atfedilen ediliyordu [SUP] [/SUP] 2013 yılına toplamda arasında 720 AW139s 60 farklı ülkeden 200'den fazla operatörlerine satıldı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri