Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Adopen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 668

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ADOPEN (Adopen Plastik ve İnşaat A.Ş), 1997 yılında Türkiye’de kurulmuş pencere ve kapı sistemleri üreticisi.

Adopen, 1997 yılında Mustafa Sak tarafından kurulmuştur. ADO Şirketler Grubu’nun (“ADO Grup”) en büyük yatırımı olan ADOPEN, İstanbul Sanayii Odası (“ISO”) tarafından açıklanan Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu (“ISO 500”) arasındadır.

Markaların dağılımı

Kapı ve pencere sistemleri grubu

• ADOPEN, WINTECH, PLASPEN, PENTECH, WIN-OPEN, PLASWIN VE TECHNOWIN markalarıyla PVC pencere sistemleri (PVC profil, panjur, kepenk sistemleri ve yardımcı malzemeleri),
  • ADOKAPI markası ile ahşap kompozit kapı sistemleri,
  • ADO ALUMINYUM markası ile alüminyum pencere sistemleri (profil ve aksesuar) ve alüminyum yapı malzemeleri üretimi yapılmaktadır.

Yapı elemanları grubu

• DECKADO, PLADECK, PANADO gibi markaları ile kompozit panel ve kalıp sistemleri,
  • ACCADO markası ile pencere aksesuar sistemleri ve kapı aksesuar sistemleri üretimi yapılmaktadır.

Sondaj borusu grubu

• ADOSONDAJ markası ile PVC sondaj boruları üretimi yapmaktadır.

Havacılık grubu

• ADOPEN, havacılık sektöründe VIP hava ulaşım hizmetleri veren, ADOAIR şirketini de bünyesinde bulundurmaktadır.

Yurtdışı yatırımlar

ADOPEN, Antalya merkezli Türkiye üretim operasyonları dışında; yurtdışında da Rusya, Ukrayna, İran, Hindistan ve Azerbaycan'da üretim faaliyetleri sürdürmektedir. ADOPEN’nin üretim üretiminin bir kısmı da üretim faaliyetlerinin olmadığı 50′yı aşkın ülkeye ihraç edilmektedir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri